Feszes, fiatal arc egy óra alatt

Thread lifting, Silhouette Lift

Az arc a mindenkori ékszerünk, személyiségünk tükre, a legkíméletesebb bőrfiatalító eljárásokkal szépítjük meg Önnek.

A Silhouette Lift ®, Silhouette Soft ® és a thread lifting beavatkozásokkal arca újra feszes, fiatalos lesz. A Silhouette Lift szálbehúzás során az arcot megemelő, a tokát, nyakat kisimító szálakat húzunk be az arcba. A Silhouette Soft, vagy thread lifting a bőrt vastagítják, és hosszú időre megfeszsesítik.

A thread lifting kezelés hatására ráncai kisimulnak, a redők, bőrzacskók eltűnnek. Éveket fiatalodva, kiválthatja az arcplasztikát egy egyszerű beavatkozással.

Felkészült a változásra?

Hívjon (+36) 30 299 1122– vagy – Jelentkezzen online

Silhouette Lift ® arcemelés

Silhouette Lift ® arcemelés
Silhouette Lift ® arcemelés

Silhouette Lift ® szálbehúzás során látványos változást idézünk elő az arcon azzal, hogy a bevezetett szálakkal az arc középső és alsó részét felhúzzuk, megemeljük. Visszatöltjük a szem alatti árkokat, fiatalosan teltté változtatjuk az orcákat. Eltűntetjük az állív zacskóit, és feszesebb tokát, nyakbőrt alakítunk ki.

A műtét rövid, biztonságos, “jövök-megyek” beavatkozás, már másnap élvezheti, ahogy új, fiatal arca átvarázsolja Önt és világát.

A Silhouette Lift eredménye

A műtét után azonnal látható eredmény látványosan feszes, sima és fiatalos arcot jelent vagyis, 5-10 évvel fiatalabb megjelenést. A végleges állapot néhány hét után alakul ki, és hosszú évekig garantált, mindez szinte láthatatlan, hajszálvékony hegekkel, rejtetten a hajban.

A Silhouette Lift műtét utáni teendőkről, kellemetlenségekről, enyhe mellékhatásokról részletesen tájékoztatjuk pácienseinket. A leggyakoribb az első 4-5 napban az arcduzzanat és az enyhe fájdalom.

Legfontosabb tudnivalók röviden

 • műtét: 30-90 perc, helyi érzéstelenítésben, vagy 20-40 perc altatásban
 • klinikai tartózkodás: helyi érzéstelenítés 1-2 óra, altatás 24 óra
 • kötés: 7 napig steril ragasztócsíkok a halántékon, esetleg kötés, fejpánt
 • kötözés: 10 nap múlva
 • varratszedés: 10. napon
 • munkaképesség: ideálisan 2-3 nap, max. 2 hét után
 • sport, fitnesz, wellness: 3-4 hét után

A Silhouette Lift műtét menete és részletei

Duo Long Lift

Duo Long Lift
Duo Long Lift

Duo Long Lift szálbehúzás hatása nagyban hasonlít a Silhouette Lift eredményére. Ennek során is látványos változást idézünk elő az arcon, az arc középső és alsó részét felhúzzuk, megemeljük, eltüntetjük az állív zacskóit, és feszesebb tokát, nyakbőrt alakítunk ki, visszatöltjük a szem alatti árkokat, fiatalosan teltté változtatjuk az orcákat.

A Duo Long Lift lényegesen kisebb, rövid, biztonságos beavatkozás, nincs műtéti heg, mivel a szálakat apró tűszúrásokon vezetjük be. A hatás viszont közel azonos, mivel a szálakat a mély rétegekben rögzítjük.

A Duo Long Lift eredménye

A beavatkozás után azonnal látható eredmény látványosan feszes, sima és fiatalos arcot jelent vagyis, 5-10 évvel fiatalabb megjelenést. A végleges állapot néhány hét után alakul ki, és hosszú évekig garantált, mindez szinte láthatatlan, hajszálvékony hegekkel, rejtetten a hajban.

A Duo Long Lift műtét utáni teendőkről, kellemetlenségekről, enyhe mellékhatásokról részletesen tájékoztatjuk pácienseinket. A leggyakoribb az első 4-5 napban az arcduzzanat és az enyhe fájdalom.

Legfontosabb tudnivalók röviden

 • műtét: 30-60 perc, helyi érzéstelenítésben, vagy 20-40 perc altatásban
 • klinikai tartózkodás: helyi érzéstelenítés 1-2 óra, altatás 24 óra
 • kötés: 7 napig steril ragasztócsíkok a halántékon, esetleg kötés, fejpánt
 • kötözés: 4-7 nap múlva
 • varratszedés: nincs
 • munkaképesség: ideálisan 2-3 nap, max. 2 hét után
 • sport, fitnesz, wellness: 3-4 hét után

A Duo Long Lift műtét menete és részletei

Silhouette Soft ® és bioszálas arcfiatalítás

Silhouette Soft ® és bioszálas arcfiatalítás
Silhouette Soft ® és bioszálas arcfiatalítás

Silhouette Soft ® és FTC, V-lift stb. bioszálas arcfiatalítás során vékony, bőrbarát fonalakat húzunk be a bőrbe, apró tűszúrásokkal. A szálak dúsítják, feszesebbé teszik a bőrt, feltöltik, kisimítják a ráncokat.

A bioszálas arcfiatalítás eljárás rövid, biztonságos, “jövök-megyek” beavatkozás, alkalmazható az arcon, nyakon, dekoltázson.

Újabb klinikai vizsgálatok adatai alapján a nem kívánatos szövődmények elkerülésének céljából a pácienseknek csak 2-3 bioszálas kezelés javasolt életük során!
Több klinikai és kutató plasztikai sebész arról számolt be, hogy a bőrbe húzott, és ott csak hosszú idő után lebomló thread lifting szálak az arc bőrének enyhe, vagy akár súlyos hegesedését, majd rigiddé, merevvé válását eredményezhetik!
A bőr alá ültetett Silhouette Soft lifting szálaknak ilyen hatását nem mutatták ki.
További adatok szükségesek a kezelés biztonságosságánbak elbírálásáig!

A Silhouette Soft thread lifting eredménye

A kezelés után azonnal látható eredmény látványosan teltebb, simább és fiatalosabb bőrt jelent vagyis, 3-5 évvel fiatalabb megjelenést. A végleges állapot néhány nap után alakul ki, és 1-2 évig garantált, mindez hegek nélkül.

A Silhouette Soft bioszálas arcfiatalítás utáni teendőkről, kellemetlenségekről, enyhe mellékhatásokról részletesen tájékoztatjuk pácienseinket. A leggyakoribb az első 4-5 napban az arcduzzanat és az enyhe fájdalom.

Legfontosabb tudnivalók röviden

 • beavatkozás: 30-60 perc
 • klinikai tartózkodás: 30-60 perc
 • kötés: nincs
 • kontroll: 14 nap múlva
 • munkaképesség: ideálisan 1 nap, max. 1 hét után
 • sport, fitnesz, wellness: 1-2 hét után

A Silhouette Soft thread lifting menete és részletei

Melyik thread lifting javasolt nekem?

Melyik thread lifting javasolt nekem?
Melyik thread lifting javasolt nekem?

A thread lifting kezelések nagyon biztonságos beavatkozások, a világon évente már több tízezren választják a szépülésnek ezt a módját.

Az Önnek megfelelő kezelést együtt választja ki orvosával a részletes konzultáció során.

A döntés megkönnyítéséhez, már az első konzultációt megelőzően vizsgálja meg arcát, a kezelendő területet tükörben, vagy egy aktuális fényképen, pl. telefonon, tableten!

Silhouette Lift szálbehúzást javaslunk, ha

 • a középarc, orcák megereszkedése idősebb megjelenést kölcsönöz.
 • az állívek mellett táskák, bőrzacskók alakultak ki.
 • az orr-száj redői erőteljesebbé váltak.
 • a szájzug alatti “Marionette” redők mélyek.
 • az arcplasztikát szeretné kiváltani, vagy elhalasztani.
 • nem szeretne látható heggel járó műtétet.

Silhouette Lift ® szálbehúzás előtt javasolt mérlegelni a toka, ill. az állívek zsírfeleslegének PAL vagy lézeres zsírleszívását, és az alsó szemhéjplasztika szükségességét, mivel a középarc emelés kifejezetté teheti a szem alatti ráncokat.

Silhouette Soft szálbehúzást javaslunk, ha

 • az orcák enyhe megereszkedését tapasztalja.
 • az arc alsó részének enyhe megereszkedését látja.
 • az orr-száj redői és a szájzug redői kissé határozottabbá váltak.
 • nem szeretne heggel járó beavatkozást.

Bioszálas arcfiatalítást javaslunk, ha

 • az arc, arcbőr telítettségét, feszességét szeretné növelni.
 • csak vékony ráncai, enyhe redői vannak.
 • nincs jelentős arcbőr megereszkedése.

A bőrön lévő állandósult mély barázdákat a műtét nem szünteti meg, a ráncok kezelésében lehetőség van saját zsír, vagy hialuronsav feltöltésre, ill. Botox kezelésre.

Thread lifting árak

Thread lifting árak
Thread lifting árak

Oldalainkon a Silhouette thread lifting árak minden esetben tájékoztató jellegűek, részletes árajánlattal csak a páciens állapotának és igényeinek pontos ismeretében készített műtéti terv birtokában szolgálhatunk.

Silhouette Lift ® szálbehúzás könnyen elvégezhető helyi érzéstelenítésben, ilyenkor a műtét 240.000 forinttól érhető el. A szükséges szálak ára 70.000 Ft/pár, mely ár az euro árfolyam függvényében változhat. Az esetek többségében 4 pár szálat javaslunk, aminek költsége 280.000 Ft. Az altatás kezdő költsége 120-200.000 Ft.

Silhouette Soft ® szálak 60.000 Ft/pár áron érhetők el, amikből legalább hármat javaslunk alkalmazni, a beavatkozás 150-190.000 Ft.

Bioszálas arcfiatalítás 80-160.000 Ft közt érhető el, amit befolyásol a szálak száma, típusa, vagyis az elérhető eredmény és annak tartóssága.

Fontos! A bioszálak biztonságosságára vonatkozó megjegyzést ld. a feljebb!

Járulékos költségek lehetnek az arc szorító, kompressziós pánt aminek költsége 15-25.000 Ft.

A thread lifting árak az árfolyamok, ill. a körülmények függvényében változhatnak.