Bármely évszakban elvégezhető a plasztikai műtét?

Plasztikai műtét ideje - dr. Bulyovszky István, PERFECT YOU Plasztikai Sebészet

Ha már megszületett benned az elhatározás, hogy szépülni, fiatalodni szeretnél, akkor érdemes elgondolkodnod azon is, mi a legmegfelelőbb időszak számodra a beavatkozás elvégzéséhez.

Mi szól a melegebb és a hidegebb évszakok mellett?

Bölcs dolog évszaknak megfelelően tervezni és átgondolni az évszakok nyújtotta lehetőségeket.

A tél ideális alkalom bármilyen típusú kozmetikai sebészeti beavatkozásra.

A hideg időben viselt ruhák előnye, hogy könnyen eltakarják az árulkodó jeleket, duzzanatokat, véraláfutásokat.

A sálak és sapkák elrejtik az arcplasztika, facelift, szemhéjplasztika, orrplasztika, thread lifting, fülplasztika apró hegeit.  A bő pulóverek és nadrágok elfedik tested változásait, mint a mellnagyobbítás, mellkisebbítés, alakformálás, zsírleszívás, vagy a hasplasztika.

Pihenésre, feltöltődésre is alkalmas, erős napsugárzástól mentes ez az időszak, amikor a vágyott beavatkozást kaphatod karácsonyi ajándékként, vagy újévi fogadalmad megvalósulása is lehet.

A tavasz szintén előnyös időszak, hogy plasztikai sebész által szépülj.

Az ekkor elvégzett beavatkozások után biztosan készen állsz a nyárra, a strandra, fürdőruhák, nyári ruhák viselésére, nyári partikra. A hűvösebb öltözet ebben az évszakban is tökéletesen takar, és ha ki akarod használni a telet pihenésre, síelésre, akkor válaszd a tavaszi műtéteket.

Élvezheted a nyarat plasztikai műtét nélkül, de használhatod a nyári szabadságod gyógyulásra, regenerálódásra.

Egy légkondicionált, kényelmes szoba, apartman, egy hűs, árnyékos kert kedvenc könyveddel tökéletessé teheti a lábadozás időszakát.

Ebben az évszakban még fontosabb betartanod a plasztikai sebész tanácsait, mert a hőség és a napozás nem használ a duzzanatoknak, ödémáknak.

Sok alakformáló eljárás megköveteli a haskötő, zsírleszívó ruha, melltartó használatát, ami kényelmetlen lehet a nagy melegben; ugyanakkor a nyári vitaminokkal feltöltött szervezet könnyebben, gyorsabban gyógyul.

Az őszi hosszú hétvégék az aktív nyaralás után azért ideálisak a vágyott szépészeti beavatkozás elvégzésére, mert a teljes regenerálódásod befejeződhet a közelgő ünnepekre.

A kardigánok, pulóverek időszaka és a vitaminnal megerősített szervezeted, ismét kedvez az olyan műtéteknek, mint az alakformálás, zsírleszívás, mellplasztika.

Egy új frizura, hajszín, megfelelő make up könnyen elterelheti a figyelmet a plasztikáról.

Plasztikai műtét után pihenés és fizikai kímélet javasolt, ezért érdemes átgondolnod, hogy a nyári melegben, vagy a hűvösebb őszi-téli időszakban maradsz szívesebben otthon, és viselsz kötést, szorító ruhát, melltartót. Jobban illik-e a réteges öltözködés, vagy a lengébb viselet az általad választott plasztikai műtéthez és igényeidhez? A téli sportok, a síelés szerelmese vagy inkább, esetleg nehezen mondasz le a napozásról, tengerpartról, strandról?

Válassz stressz-mentes időszakot, mert a feszült lelkiállapot gátolja a gyors gyógyulási folyamatot.  Pihenj, relaxálj plasztikai műtét előtt.

Természetesen nem vagyunk egyformák, önmagadat ismerve és igényeidet figyelembe véve kell eldöntened, hogy télen, nyáron, tavasszal vagy ősszel vállalkozol a régóta megálmodott plasztikai beavatkozásra.