Kényelmesen, gyorsan megszabadulhat zavaró bőrproblémáitól

Lézeres bőrkezelések dióda lézerrel

Végleg selymes, epilált testtájak; világos, tiszta arc smink nélkül; puha, hegmentes bőr - gyorsan, kényelmesen dióda lézerrel.

A Multidiode™ lézerrel gyorsan, kényelmesen távolíthatunk el műtét nélkül nem kívánt visszereket, más eljárással nem kezelhető pigmentfoltokat, vagy szabadulhatunk meg végleg a nem kívánt szőrzettől a világ egyik legkíméletesebb, legbiztonságosabb módszerével.

Gyors, biztonságos kozmetológiai beavatkozások orvosok, plasztikai sebészek által.

Felkészült a változásra?

Hívjon (+36) 30 299 1122– vagy – Jelentkezzen online

Visszér, hajszálér eltávolítás

Visszér, hajszálér eltávolítás
Visszér, hajszálér eltávolítás

A Multidiode™ dióda lézerrel főként a comb, lábszár visszereit, kék, lila, piros hajszálereit tűntetjük el. Alkalmas az arc hajszálerek, arcpír – rosacea, tűzfolt kezelésére is.

A végeredményhez általában 2-3 kezelés szükséges, amiket 2-4 hetente javasolt elvégezni. A visszerek, hajszálerek véglegesen elmúlnak a kezelt területen, és nem alakulnak ki újra.

Az esetek 2/3-ban már az első kezeléssel eltűnnek az elváltozások.

A kezelés a normális visszérkeringést nem befolyásolja.

Pigmentfolt eltávolítás

Pigmentfolt eltávolítás
Pigmentfolt eltávolítás

A diódalézert alkalmazva gyorsan és fájdalommentesen szüntetjük meg a kézfejen, az arcon kialakult májfoltokat, szeplőket, a napfény következtében vagy a kor előrehaladtával kialakult pigment foltokat, elszíneződéseket a leghatásosabb módon.

A lézer a pigmentben elnyelődve elégeti, elroncsolja azt, majd a szervezet sejtjei elszállítják.

A területtől, a pigmentfolt vastagságától, a bőr érzékenységtől függően nagyon változóan az eredmény eléréséhez 3-6 kezelés szükséges.

Végleges szőrtelenítés

Végleges szőrtelenítés
Végleges szőrtelenítés

Bőre bársonyosan sima lesz, nincs többé szüksége borotvára, gyantázásra, nincsenek többé benőtt szőrszálak és begyulladt szőrtüszők.

A speciális dióda lézeres technológia célzottan juttatja a lézerfényt a szőrtüszőkhöz, ahol a már egyszer elpusztított szőrtüszőből nem nő többé szőr, így végleg megszabadulhat a nem kívánatos szőrszálaktól.

A végleges lézeres szőrtelenítés bármely testrészről eltünteti a nem kívánt szőrszálakat nőkről és férfiakról egyaránt kíméletesen, gyorsan minimális fájdalommal.

A kezelések száma arc esetében legalább 6, míg pl. láb esetén legalább 4, vagyis ideális esetben a legrövidebb kúra ideje 3-6 hónap. A kezelések időtartama változó, kis terület esetén, pl. bajusz kb. 10 perc, míg nagy felületnél pl. teljes láb több, mint 2 óra is lehet. Elsősorban a sötét szőrzettel rendelkező pácienseknek alkalmas. Az ősz, szőke, vörös szőrszál nem biztos, hogy tud reagálni a kezelésre.

Hegkezelés, keloid

Hegkezelés, keloid
Hegkezelés, keloid

Nagyon sokféle hegprobléma oldható meg, vagy javítható jelentősen lézerrel.

Ilyen pl. az aknék, pattanások utáni heges területek kezelése, a műtéti, vagy sérülések okozta hegek szépítése.

A heges területek igen komplex kezelést igényelnek, ennek megfelelően a hatás is összetett.

A lézer a mélyedések, bemélyedt hegek széleit kisimítja. Magát a heget feltölti saját új kollagénnel, puhítja, a normál bőrhöz sokkal hasonlóbb tapintatúvá teszi, mivel aktiválja a heget átalakító sejteket. Végül zsugorítja, keskenyíti is a területet.

A hegeket eltüntetni nem lehet, de kisebbé, alig láthatóvá, könnyen elrejthetővé tenni igen.

Lézeres kezelés árak

Lézeres kezelés árak
Lézeres kezelés árak

Áraink minden esetben tájékoztató jellegűek, részletes árajánlattal csak a páciens állapotának és igényeinek pontos ismeretében készített műtéti terv birtokában szolgálhatunk.

A dióda lézer kezelések sokszínűsége miatt szinte lehetetlen személyes konzultáció nélkül egyénre szabott árat mondani, viszont az alábbi, kezelés típusok alapján területekre bontott árlista alapján lehetséges képet kapni a kezelések költségeiről.

Orvosi konzultáció 15.000 Ft.

Teszt kezelés 20.000 Ft, a konzultációval együtt.

Arc kezelés 30.000 Ft-tól.

Heg kezelés 15.000 Ft-tól.

Visszér, hajszálér kezelés 20.000 Ft-tól.

Több alkalmas kezelést igénylő problémák esetén csomagáraink 20%-os kedvezményt tartalmaznak.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.