Ideális kontúr gyorsan, biztonságosan

Lézeres zsírbontás

Mindenki vágyik az irigyelt nőies kontúrra, ebben segítünk Önnek a lézeres zsírleszívással a lapos has, vékony derék, formás popsi és combok kialakításával, hogy csinos, magabiztos nő legyen.

Lézeres zsírbontás, zsírleszívás során eltüntetjük a nem kívánt zsírfeleslegeket, az összecsíphető, kis hurkákat. A bőrt centiméterekkel zsugorítjuk, összehúzzuk, így eltüntetjük a lógó felesleget. A bőr leghatékonyabban a lézerrel feszesíthető, mert ilyenkor ezt közvetlenül érjük el.

Elsimítjuk a duzzadt tokát, elvékonyítjuk a derekat, ellaposítjuk a hasat, vékonyabbá tesszük a combot kívül-belül. Elvégezhető egy-egy területen, vagy akár a teljes testen is.

Felkészült a változásra?

Hívjon (+36) 30 299 1122– vagy – Jelentkezzen online

Lézeres zsírbontás

Lézeres zsírbontás
Lézeres zsírbontás

Lézeres zsírolvasztással és zsírleszívással eltávolítjuk a zsírszövetet bizonyos testtájakról, mint pl. has „úszógumi”, derék, bricsesz, kar „integető izom” stb.

Mindezt heg nélkül, apró szúrásokból, több irányból végezzük, hogy ideális kontúrt alakítsunk ki, és biztosítsuk a testtáj egyenletességét. A lézer a zsírsejteket elolvasztja, majd a bőrt a testre zsugorítja. A lehető legbiztonságosabb eljárás, mert nem okoz bevérzést, izom, ideg, vagy bőrroncsolódást.

Kinek javasoljuk?

Azon pácienseinknek, akiknek sport, fogyókúra mellett sem múló zsírfeleslegük van, vagy akiknek kis súlyfeleslegük több testtájon jelentkezik. Hölgyeknek leginkább toka, has, belső-comb, bricsesz, kar, uraknak pedig has, megnagyobbodott, nőies mell, toka, ágyék területeken.

Legjobb eredmény azoknál várható, akiknek nincs jelentős súlytöbbletük, és bőrük rugalmas.

Az eredmény

A műtét után azonnal látható eredmény látványosan laposabb, vékonyabb kezelt területet, és centimétereket zsugorodott, feszes bőrt jelent. A végleges állapot 2-3 hónap után alakul ki, pici, tűszúrásnyi hegekkel.

A műtét utáni teendőkről, kellemetlenségekről, enyhe mellékhatásokról részletesen tájékoztatjuk pácienseinket. A leggyakoribb az első 1-2 napban kialakuló duzzanat és enyhe fájdalom.

Legfontosabb tudnivalók röviden

  • műtét:1-3 óra, altatásban, vagy helyi érzéstelenítésben
  • klinikai tartózkodás: 2-24 óra, jelentős (>3L) zsírleszívás esetén 48 óra!
  • kötés: 7 napig bőrszínű, steril Omnistrip ragasztócsíkok, fedőkötés
  • kötözés: 24 óra, 7, 14 nap múlva
  • extra: szorítónadrág, -ruha, pánt 1-3 hétig
  • varratszedés: nincs, szükség esetén 7-21. napon
  • munkaképesség: ideálisan 1-2 nap, max. 1 hét után
  • sport, fitnesz, wellness: 3-4 hét után

A műtét menete és részletei

Lézeres zsírbontás árak

Lézeres zsírbontás árak
Lézeres zsírbontás árak

Áraink minden esetben tájékoztató jellegűek, részletes árajánlattal csak a páciens állapotának és igényeinek pontos ismeretében készített műtéti terv birtokában szolgálhatunk.

A lézeres zsírbontás a hagyományos zsírleszíváshoz képest magasabb áron érhető el. Árnövelő az egyedi technika által biztosított kiemelkedő biztonságosság, bőrfeszesítő képesség, műtét utáni panaszmentesség, gyors munkába állás, ill. a nagyértékű lézerszál.

Járulékos költség lehet a speciális, műtét utáni szorító ruha, aminek költsége 16-74.000 Ft, de higiénés szempontból javasolt egy második beszerzése is.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Az árak minden esetben korrekciós, ill. rekonstrukciós műtétekre vonatkozó nettó árak.