Plasztikai sebész konzultáció

Mi történik a konzultáción page-hez

Az egyeztetett időpontban megérkezve jelentkezzen kolléganőnknél a plasztikai sebészet recepción, aki felveszi a szükséges adatokat, előkészíti a dokumentációt.

Javasolt az előjegyzett időpontnál korábban érkezni, hogy a rendelkezésre álló, részletes tájékoztató kiadványokat átolvassa, plusz információkat szerezzen a megbeszélésre. A rendelőben lehetőség van konzultációs beszélgetésre, szakorvosi vizsgálatra, vagy a plasztikai sebész által végzett ambuláns beavatkozások elvégzésére is.

Mondja el problémáját, kérését, elképzeléseit, vagy tegye fel kérdéseit, hogy részletesen megismerve esetét, felvázolhassuk a pontos lehetőségeket, és az Önnek legmegfelelőbbet tudjuk ajánlani.

A döntés, választás a plasztikai sebészet beavatkozásaival kapcsolatban sosem könnyű, épp ezért segítünk pácienseinknek, hogy a lehető legtöbb és legjobb információval rendelkezzenek a számukra ideális eljárás kiválasztásában. A döntést együtt hozzuk meg, de a végső szót minden esetben Önnek kell kimondania.

Mellplasztika – mellnagyobbítás, mellfelvarrás

Mellnagyobbítás konzultációra jelentkezéskor a fentiek mellett megismertetjük a különböző mellimplantátum típusokkal, a saját zsírátültetés – mellnagyobbítás saját zsírral – lehetőségével, és egy speciális melltartó segítségével fel is próbálhatja, sőt ki is választhatja az Önnek tetsző mellimplantátum méretet, ill. a mellnagyobbítás után elérni kívánt új mellméretet.

Mellfelvarrás, mellkisebbítés konzultáción elsőként kiválasztjuk, hogy melyik felel meg az Ön igényeinek a két mellplasztika közül. Melyik műtéti eljárás ideális a kívánt eredmény és a szükséges hegek szempontjából.

Arcfiatalítás – arcplasztika, thread lifting műtét

Arcplasztika konzultációra jelentkezés esetén, miután megbeszéltük a problémás részeket, prezentáción ismertetjük a lehetőségeket, majd tükörben egyeztetjük az Önnek legmegfelelőbb eljárást. Eldöntjük, hogy a thread lifting a megfelelő beavatkozás, vagy arcplasztika javasolt, és annak melyik típusa.

Ránctalanítás – Botox, hialuronsav

Botox ránctalanítás, vagy hialuronsav ráncfeltöltésre jelentkezéskor az első alkalommal részletesen egyeztetjük a tudnivalókat, majd a beleegyező nyilatkozatok aláírását követően akár el is végezzük a kívánt beavatkozást. Amennyiben más időpontra tervezte a beavatkozást, vagy Önnek úgy kényelmesebb, az a konzultációtól függetlenül a későbbiekben is elvégezhető.

A beszélgetés során, ill. végén megtörténik a szöveges dokumentáció szakorvosi javaslattal, és a műtét időpontjának tervezése.

A recepción átveszi a dokumentációt és rendezi a számlát.

Műtét előtt minden, az előkészületekkel kapcsolatos információt írásban, vagy elektronikusan megkap munkatársainktól, ill. minden kérdésére igyekszünk választ adni.

Konzultációt követően, amennyiben szükséges, segítésünkkel végeztesse el a szükséges vizsgálatokat, majd juttassa el azok eredményeit nekünk! Amennyiben minden lelet, altató orvosi konzílium rendben van, megtörténik a műtéti időpont véglegesítése.

A klinikai tartózkodásról, a befekvés előkészületeiről, ill. a szükséges tárgyakról, valamint a műtéti előkészítés menetéről minden részletre kiterjedő információs anyagokkal szolgálunk.