Feszes, fiatal arc hosszú időre

Arcplasztika

Az arc a mindenkori ékszerünk, személyiségünk tükre, a leghatékonyabb bőrfiatalító eljárásokkal szépítjük meg Önnek.

Az arcplasztika során az arcbőrt megfeszítjük, a felületes ráncokat kisimítjuk, a mély redőket és a táskákat eltüntetjük. Az arc és a nyak részeit visszaemeljük eredeti helyére, hogy természetes és tartós eredményt érjünk el. Az arcplasztika elvégezhető az egész arcon vagy egyes részein külön-külön.

Az arcplasztika műtétek után az arc látványosan, de természetesen fiatalabb, ránctalan lesz.

Felkészült a változásra?

Hívjon (+36) 30 299 1122– vagy – Jelentkezzen online

Arcplasztika

Arcplasztika
Arcplasztika

Teljes arcplasztika során a műtét fiatalító hatása az egész arcot érinti. A halánték és szem körüli ráncokat kifeszítjük. Az orcák zsírpárnáit felvarrjuk, így arca telt, fiatalos lesz, és kisimítjuk az orr-száj redőket. A arc oldalsó részeit felemelve, eltüntetjük az állív táskáit. A toka és a nyak lógását, a nyak bőrének megfeszítésével tűntetjük el.

A facelift biztonságos beavatkozás, már aznap otthon pihenhet, és egy hét múlva szabadon élvezheti, ahogy új, fiatal arca átvarázsolja Önt és világát.

Arcplasztika – látványos, hosszantartó eredmény

A műtét után azonnal látható eredmény látványosan fiatal, telt és feszes arcbőrt jelent, vagyis 10-15 évvel fiatalabb megjelenést. A végleges állapot 2-3 hónap után alakul ki, mindez szinte láthatatlan, hajszálvékony hegekkel a fül előtt, mögött és a hajas fejbőr területén.

 Arcplasztika után az tekint vissza Önre a tükörből, akinek belülről érzi magát.

Az arcplasztika utáni teendőkről, kellemetlenségekről, enyhe mellékhatásokról részletesen tájékoztatjuk pácienseinket. A leggyakoribb az első héten az arcduzzanat és a különböző erősségű fájdalom.

Legfontosabb tudnivalók röviden

 • műtét: 3-3,5 óra helyi érzéstelenítésben, 2-3 óra altatásban
 • klinikai tartózkodás: altatás esetén 24 óra, helyi érzéstelenítésnél 6 óra
 • kötés: 7 napig bőrszínű, steril Omnistrip ragasztócsíkok, állandó kötés
 • kötözés: 24 óra (drén eltávolítás), 7, 14 nap múlva
 • extra: 7 napig fejpánt, majd 1 hétig levehető fejpánt
 • varratszedés: 7., 14. napon
 • munkaképesség: ideálisan 1 hét, max. 2 hét után
 • sport, fitnesz, wellness: 6-8 hét után

Az arcplasztika menete és részletei

Mini arcplasztika, MACS-lift

Mini arcplasztika, MACS-lift
Mini arcplasztika, MACS-lift

Mini, vagy rövid heggel járó arcplasztika során a leggyakoribb arcproblémát, a középső és alsó részek lógását szüntetjük meg. Az orcák zsírpárnáit felvarrjuk, így arca telt, fiatalos lesz, és kisimítjuk az orr-száj redőket. Az arc oldalsó részeit közel függőleges irányba felvarrjuk, így eltüntetjük az állív táskáit. A műtétet egy rövid, csak a fül előtti redőben vezetett metszésből végezzük.

A mini arcplasztika biztonságos beavatkozás, már aznap otthon pihenhet, és pár nap múlva szabadon élvezheti, ahogy új, fiatal arca átvarázsolja Önt és világát.

Mini facelift – azonnali, tartós eredmény

A műtét után azonnal látható eredmény látványosan fiatalosabb, teltebb arcot, feszesebb tokát jelent, vagyis 5-10 évvel fiatalabb megjelenést. A végleges állapot 1-2 hónap után alakul ki, mindez szinte láthatatlan, hajszálvékony hegekkel.

Arcplasztika után belső értékeinek, lelki frissességének kisugárzása immár akadálytalan lesz.

A mini arcplasztika utáni teendőkről, kellemetlenségekről, enyhe mellékhatásokról részletesen tájékoztatjuk pácienseinket. A leggyakoribb az első 1-2 napban az arcduzzanat és a különböző erősségű fájdalom.

Legfontosabb tudnivalók röviden

 • műtét: 2-2,5 óra helyi érzéstelenítésben, 1,5-2 óra altatásban
 • klinikai tartózkodás: altatás után 24 óra, helyi érzéstelenítés esetén 6 óra
 • kötés: 7 napig bőrszínű, steril Omnistrip ragasztócsík és kötés
 • kötözés: 24 óra, és 7 nap múlva
 • extra: 7 napig fejpánt, majd 1 hétig levehető fejpánt
 • varratszedés: 7., 14. napon
 • munkaképesség: ideálisan 1 hét, max. 2 hét után
 • sport, fitnesz, wellness: 6-8 hét után

A midi facelift menete és részletei

Melyik arcplasztika javasolt nekem?

Melyik arcplasztika javasolt nekem?
Melyik arcplasztika javasolt nekem?

Az arcplasztika biztonságos műtét, a világon évente több tízezren választják a szépülésnek ezt a módját. Mi minden esetben arra törekszünk, hogy Ön ne csak a legnagyobb kényelemben de professzionális körülmények közt, a legnagyobb biztonságban tudhassa magát.

A döntés megkönnyítéséhez, már az első konzultációt megelőzően vizsgálja meg arcát, a problémás területeket tükörben, vagy egy aktuális fényképen, pl. telefonon, tableten!

Az Önnek megfelelő arcplasztika típust együtt választja ki orvosával a részletes konzultáció során.

Teljes arcplasztika javasolt Önnek, ha

 • előrehaladott az arc megváltozása, a bőr megereszkedése.
 • az arc minden részét – halánték, orcák, állív, toka, nyak – érinti a változás.
 • a szem körüli régió és a nyak ráncosodása erőteljes.
 • mély redők alakultak ki az arcon.
 • nagy “táskák” alakultak ki az állíven és a toka területén.
 • látványos és hosszantartó eredményt szeretne.

Mini facelift javasolt Önnek, ha

 • az arc megváltozása az orcákat és az állívek bőrét érinti leginkább.
 • az orr-száj redő kifejezetté vált a fölötte elhelyezkedő zsírpárna megereszkedése miatt.
 • az áll melletti „táskák” és a toka megereszkedését szeretné korrigáltatni.
 • nincsenek mély szem körüli ráncok.
 • nincsenek nyaki ráncok, bőrfelesleg.

Teljes arcplasztika és MACS facelift előtt javasolt mérlegelni a toka, ill. az állívek zsírfeleslegének PAL zsírleszívás, vagy lézeres zsírbontás kezelését, és az alsó szemhéjplasztika szükségességét, mivel a középarc emelés kifejezetté teheti a szem alatti ráncokat.

A bőrön lévő állandósult mély barázdákat a facelift nem szünteti meg, a ráncok kezelésében lehetőség van saját zsírátültetésre, hialuronsav feltöltésre, ill. Botox kezelésre.

Arcplasztika árak

Arcplasztika árak
Arcplasztika árak

Oldalainkon az arcplasztika árak minden esetben tájékoztató jellegűek, részletes árajánlattal csak a páciens állapotának és igényeinek pontos ismeretében készített műtéti terv birtokában szolgálhatunk.

Az arcplasztika árak széles skálán mozognak hazánkban. Szoros kapcsolatban állnak az egyéb műtétek díjaival, mint pl. zsírleszívás ára, botox ára stb. Hasonlóképp meghatározza az arcplasztika műtét árát az orvos képzettsége, specialitása, a kórház felszereltsége, háttere stb. Az egyéni adottságok pedig, minimálisan, de tovább befolyásolhatják az árlistában megadott arcplasztika árakat. Mi minden esetben egyénre szabott arcplasztika árral dolgozunk, amit csak konzultációt követően tudunk megállapítani.
Az egyszerűbb, bőr metszéssel és varrással elvégzett arcplasztika ára alacsony, de elképzelhető, hogy hosszú távon lényegesen drágább lesz, ha ismételt beavatkozások szükségesek a műtét után. Épp ezért a magasabb arcplasztika ár jelenthet
nagyobb biztonságot és kisebb ráfordítást, ha megelőzzük vele az ismételt műtéteket.
A beavatkozások nagysága, kiterjedtsége, hossza is befolyásolja a arcplasztika árát. Bulyovszky doktornál a teljes, belső izomlebeny plasztikát (SMAMS-lift) is tartalmazó arcplasztika ára, a javasolt és szükséges beavatkozásokkal együtt magasabb lehet.

Tovább növelheti a arcplasztika árát a páciens alkata által, a műtét során igényelt kiegészítő beavatkozások, mint pl. zsírleszívás, szimmetrizáció, szemhéjplasztikák stb.

A arcplasztika ára nem tartalmazza olyan műtétek árait, amelyek elvégezhetők a arcplasztikával egyszerre, de nem közvetlenül ahhoz tartozó beavatkozások. Ilyen lehet pl. a sajátzsír átültetéses ráncfeltöltés, arcfiatalítás, aminek árából ilyenkor jelentős kedvezményben részesülhet a páciens, de a zsírtöltés ára minden esetben a arcplasztika ár mellett, attól függetlenül kerül meghatározásra.

Mi körültekintően dolgoztuk ki a saját arcplasztika árainkat tekintettel a következőkre:
arcplasztika specialista, a arcplasztikák terén is kiemelkedő tapasztalattal rendelkező plasztikai sebész;
általános sebész végzettséggel és kiemelkedő pajzsmirigy és arc-nyak helyreállító műtéti tapasztalattal rendelkező plasztikai sebész;
prémium minőségű, legmagasabb színvonalú biztonságot nyújtó, valódi kórházi háttér;
ennek megfelelően a arcplasztika ára nagyjából 990.000 és 1.390.000 forint között alakul.

A hazai arcplasztika árak jellemzően 1.000.000 és 3.000.000 forint közt mozognak.

Járulékos költség lehet a speciális, műtét utáni arc szorítópánt, aminek költsége 16-38.000 Ft.

Az arcplasztika árak az árfolyamok, ill. a körülmények függvényében változhatnak. Az árak minden esetben korrekciós, ill. rekonstrukciós műtétekre vonatkozó nettó árak.