Feszes, fiatal arc egy óra alatt

Szálbehúzás, Silhouette Soft lifting

Az arc a mindenkori ékszerünk, személyiségünk tükre, a legkíméletesebb bőrfiatalító eljárásokkal szépítjük meg Önnek.

A Silhouette Soft ® arcemelő szálbehúzás beavatkozással arca újra feszes, fiatalos lesz. A Silhouette Soft szálbehúzás során az arcot megemelő, akár a tokát, nyakat is kissé kisimító szálakat húzunk be az arcba. A thread lifting, „bio” szálak ettől eltérően a bőrt vastagítják, és hosszú időre megfeszsesítik.

A szálbehúzás kezelés hatására ráncai kisimulnak, a redők, bőrzacskók eltűnnek. Éveket fiatalodva, kiválthatja az arcplasztikát egy egyszerű beavatkozással.

Felkészült a változásra?

Hívjon (+36) 30 299 1122– vagy – Jelentkezzen online

Silhouette Soft ® arcemelés

Silhouette Soft ® arcemelés
Silhouette Soft ® arcemelés

Silhouette Soft ® szálbehúzás során látványos változást idézünk elő az arcon, az arc középső és alsó részét felhúzzuk, megemeljük, eltüntetjük az állív zacskóit, és feszesebb tokát, nyakbőrt alakítunk ki, visszatölthetjük a szem alatti árkokat, fiatalosan teltté változtatjuk az orcákat.

A Silhouette Soft ® lényegesen kisebb, rövidebb, biztonságosabb beavatkozás, mint egy arcplasztika. Nincs műtéti heg, mivel a szálakat apró tűszúrásokon vezetjük be. A hatás viszont közel azonos, mivel a szálakat a mély rétegekben rögzítjük.

A Silhouette Soft ® eredménye

A beavatkozás után azonnal látható eredmény látványosan feszes, sima és fiatalos arcot jelent vagyis, 5-10 évvel fiatalabb megjelenést. A végleges állapot néhány hét után alakul ki, és akár 1-2 évig is garantált, mindez láthatatlan hegekkel.

A Silhouette Soft ® lift műtét utáni teendőkről, kellemetlenségekről, enyhe mellékhatásokról részletesen tájékoztatjuk pácienseinket. A leggyakoribb az első 4-5 napban az arcduzzanat és az enyhe fájdalom.

Legfontosabb tudnivalók röviden

  • műtét: 30-60 perc, helyi érzéstelenítésben, vagy 20-40 perc altatásban
  • klinikai tartózkodás: helyi érzéstelenítés 1-2 óra, altatás 24 óra
  • kötés: 7 napig steril ragasztócsíkok a halántékon, esetleg kötés, fejpánt
  • kötözés: 4-7 nap múlva
  • varratszedés: nincs
  • munkaképesség: ideálisan 2-3 nap, max. 2 hét után
  • sport, fitnesz, wellness: 3-4 hét után

A Silhouette Soft ® lifting műtét menete és részletei