Kerekebb, feszsesebb, kisebb, nagyobb, mindegyikre van megoldás

Fenékplasztika, brazil lift

Feszülő ruhák, domború idomok, szexi fellépés - a ma legdivatosabb alak elérésében segítünk Önnek.

A fenékplasztika során a lapos popsit szilikon implantátum beültetéssel, vagy saját zsírátültetéssel formázzuk. Az implantátum azonnal a kívánt formában és méretben növeli a méretet. A saját zsírátültetés, a Brazil lift, természetesebb módon nagyobb, kerekebb hátsót eredményez, vékonyabb derék mellett. Plasztikai műtétnél a lapos fenék bőrét felhúzzuk, feszesítjük, a széles popsit zsírszívással vékonyítjuk el.

Minden beavatkozással kerek, feszes popsit alkotunk, visszaadva ideális, csinos, esztétikus formáját.

Felkészült a változásra?

Hívjon (+36) 30 299 1122– vagy – Jelentkezzen online

Fenékplasztika implantátummal

Fenékplasztika implantátummal
Fenékplasztika implantátummal

Az implantátumos fenékformálás során szilikon implantátumot ültetünk be a fenékizomba, ami a mellimplantátumokkal teljesen megegyezik, csak a formájában tér el azoktól. A műtétet a popsik közti redőben ejtett rövid, rejtett metszésből végezzük, ami alig észrevehető, vékony heggel jár.

Azon pácienseinknek javasoljuk, akik szeretnének feltűnő, divatos női kontúrokat.

Legjobb eredmény azoknál várható, akiknek mérsékelt bőrfeleslegük van, bőrük rugalmas.

A látványos eredmény

Az azonnali eredmény látványosan formásabb, kerekebb, feszesebb feneket jelent, mindezt vékony, rejtett heggel a popsiredőben. A végleges állapot 2-3 hónap múlva alakul ki.

A műtét utáni kellemetlenségekről, mellékhatásokról részletesen tájékoztatjuk pácienseinket. A leggyakoribb az első héten a különböző erősségű fájdalom, 2-3 hétig fenékduzzanat, feszülés.

Legfontosabb tudnivalók röviden

 • műtét: 1-3 óra, altatásban, gerinc melletti érzéstelenítésben
 • klinikai tartózkodás: 24 óra
 • kötés: 7-14 napig bőrszínű, steril ragasztócsíkok, fedőkötés
 • kötözés: 24 óra, 7, 14 nap múlva
 • extra: 6-8 hétig speciális szorítónadrág
 • varratszedés: nincs, szükség esetén 14-21. napon
 • munkaképesség: ideálisan 1 hét, max. 3 hét után
 • sport, fitnesz, wellness: 6-8 hét után

A műtét menete és részletei

Fenékplasztika saját zsírátültetéssel

Fenékplasztika saját zsírátültetéssel
Fenékplasztika saját zsírátültetéssel

A saját zsírtöltéses fenékplasztika, a brazil lift során a hasról, derékról, bricseszről, belső combról, stb. zsírszívással eltávolítjuk a zsírsejteket.

Megfelelő tisztítás és szűrés után injekciókkal beültetjük a zsírt a bőr alá a fenékbe. Az átültetett zsírszövet növeli a fenék méretét. Feszesen kitölti, kerekíti a popsit, mintha szilikon implantátumot helyeztünk volna be.

Kettő az egyben – zsírleszívás és fenékformálás

Előnye még, hogy nem kerül idegen anyag a szervezetbe (pl. szilikon implantátum). A felépülési idő rövidebb, mint implantátumos fenékplasztikánál. Nincsenek műtéti hegek, csak apró szúrások a beavatkozás után.

Kinek javasoljuk?

Azon pácienseinknek, akik szexisen feszes, kerek és természetes popsikat szeretnének, és rendelkeznek az átültetéshez szükséges mennyiségű saját zsírral.

Kombinálható a saját zsírfeltöltéses és a szilikon implantátumos fenékplasztika, ha az átültetendő saját zsírszövet mennyisége várhatóan kevés.

Az eredmény

Az azonnali eredmény látványosan teltebb, feszesebb popsit jelent. A végleges állapot 2-6 hónap után alakul ki, műtéti hegek nélkül.

A műtét utáni kellemetlenségekről, enyhe mellékhatásokról részletesen tájékoztatjuk pácienseinket. Leggyakoribbak az első 4-5 napban a fenékfeszülés és a különböző erősségű fájdalom a zsírszívás területein.

Megmarad a zsír?

A beavatkozás tartóssága nagyban függ a páciens egyéni gyógyhajlamától, és az alkalmazott technikától. Az első hónapban a fenékduzzanat visszahúzódik, majd 1-2 hónap alatt kialakul a közel végleges nagyság. Ezt követően, hosszú évek alatt minimális csökkenés tapasztalható. A felnőtt őssejt dúsító technológiáknak köszönhetően az őssejt dúsított zsírátültetéssel elérhető, hogy szinte az összes zsír megamaradjon.

Legfontosabb tudnivalók röviden

 • műtét: 1-3 óra, altatásban
 • klinikai tartózkodás: 24 óra, jelentős zsírszívás esetén 48 óra
 • kötés: 7 napig bőrszínű, steril ragasztócsíkok, fedőkötés
 • kötözés: 24 óra, 7, 14 nap múlva
 • extra: 6-8 hétig zsírszívás utáni szorító ruha
 • varratszedés: nincs, szükség esetén 7-14. napon
 • munkaképesség: ideálisan 1 hét, max. 2 hét után
 • sport, fitnesz, wellness: 4-6 hét után

A műtét menete és részletei

Fenékformálás bőrplasztikával

Fenékformálás bőrplasztikával
Fenékformálás bőrplasztikával

A hagyományos fenékplasztika során a bőrfelesleget távolítjuk el, ill. a modernebb technikákkal a fenék bőrét felhúzva alkotunk feszes, kerek popsit. A műtétet a popsik alsó redőjében, vagy a felső ívén, a tanga vonalába rejtve végezzük, így alig észrevehető, vékony heggel jár. Fenék emeléssel a nagyon megereszkedett esetekben is ideális eredmény érhető el.

Azon pácienseinknek javasoljuk, akiknek feneke lelapult, „lóg”, jelentős bőrfeleslegüket zavarónak érzik, szeretnének újra csinosabb, ideálisabb női kontúrt.

A látványos eredmény

Az azonnali eredmény látványosan teltebb, domborúbb, feszesebb feneket jelent, mindezt vékony, az alsónemű alá rejtett heggel. A végleges állapot 2-3 hónap múlva alakul ki.

A műtét utáni kellemetlenségekről, mellékhatásokról részletesen tájékoztatjuk pácienseinket. A leggyakoribb az első héten a különböző erősségű fájdalom, és 2-3 hétig fenékduzzanat, feszülés.

Legfontosabb tudnivalók röviden

 • műtét: 2-3 óra, altatásban, gerinc melletti érzéstelenítésben
 • klinikai tartózkodás: 24 óra
 • kötés: 14-28 napig bőrszínű, steril ragasztócsíkok, fedőkötés
 • kötözés: 24 óra, 7, 14 nap múlva
 • extra: 6-8 hétig speciális szorítónadrág
 • varratszedés: nincs, szükség esetén 14-28. napon
 • munkaképesség: ideálisan 2 hét, max. 4 hét után
 • sport, fitnesz, wellness: 8 hét után

A műtét menete és részletei

Melyiket válasszam?

Melyiket válasszam?
Melyiket válasszam?

Az fenékplasztikák biztonságos műtétek, a világon évente több tízezren választják a szépülésnek ezt a módját. Mi minden esetben arra törekszünk, hogy Ön a legnagyobb kényelemben, és professzionális körülmények közt, a legnagyobb biztonságban tudhassa magát.

Az Önnek megfelelő kezelést együtt választja ki orvosával a részletes konzultáció során.

Implantátumos fenéknagyobbítás javaslunk, ha

 • nagyon nagy, vagy
 • határozott formájú, feszes feneket szeretne.

Sajár zsírtöltéses fenékformálást javaslunk, ha

 • nagyobb, vagy
 • természetes formájú, tapintású feneket szeretne.
 • rendelkezik a szükséges mennyiségű átültetendő zsírszövettel.
 • ha tervez alakformáló zsírszívást.
 • ha sportol.

Fenékplasztikát javaslunk, ha

 • természetes formájú, tapintású feneket szeretne.
 • ha jelentős a bőrfelesleg.
 • ha nincs elegendő mennyiségű átültetendő zsírszövet.

A jobb eredmény és a fenék alsó-oldalsó zsírszövetének eltávolítása érdekében a fenékplasztikát ajánlott zsírleszívással vagy combplasztikával kombinálni.

Fenékplasztika árak

Fenékplasztika árak
Fenékplasztika árak

Áraink minden esetben tájékoztató jellegűek, részletes árajánlattal csak a páciens állapotának és igényeinek pontos ismeretében készített műtéti terv birtokában szolgálhatunk.

A fenékplasztika árak széles skálán mozognak hazánkban. Szoros kapcsolatban állnak az egyéb műtétek díjaival, mint pl. hasplasztika ára, zsírleszívás ára stb. Hasonlóképp meghatározza a fenékplasztika műtét árát az orvos képzettsége, specialitása, a kórház felszereltsége, háttere stb. Az egyéni adottságok pedig, minimálisan, de tovább befolyásolhatják az árlistában megadott fenékplasztika árakat. Mi minden esetben egyénre szabott fenékplasztika árral dolgozunk, amit csak konzultációt követően tudunk megállapítani.
Az olcsó implantátumokkal elvégzett fenéknagyobbítás ára alacsony, de elképzelhető, hogy hosszú távon lényegesen drágább lesz, ha nem várt mellékhatások lépnek fel a műtét után. Épp ezért a magasabb popsinagyobbítás ár jelenthet nagyobb biztonságot és kisebb ráfordítást, ha megelőzünk további műtéteket.
Előfordul, hogy az implantátum mérete vagy formája – kerek vagy csepp alakú – is befolyásolja a fenékplasztika árát. Bulyovszky doktornál egyes gyártmányok esetén a csepp alakú implantátumokkal végzett fenéknagyobbítás ára magasabb lehet, de a mérettől nem függ.
Az egyszerűbb, csak bőrkimetszéssel végzett fenékplasztika ára alacsony, de elképzelhető, hogy hosszú távon lényegesen drágább lesz, ha ismételt beavatkozások szükségesek a műtét után. Épp ezért a magasabb fenékplasztika ár jelenthet nagyobb biztonságot és kisebb ráfordítást, ha megelőzzük vele az ismételt műtéteket.
A beavatkozások nagysága, bonyolultsága, hossza is befolyásolja a fenékplasztika árát. Bulyovszky doktornál a belső, domborító zsírlebeny plasztikával végzett, popsi térfogatot megtartó fenékplasztika ára, a javasolt és szükséges beavatkozásokkal együtt, magasabb lehet.

Tovább növelheti a fenékplasztika árát a páciens alkata által, a műtét során igényelt kiegészítő beavatkozások, mint pl. belső felvarrás, szimmetrizáció stb.

A fenékplasztika ára nem tartalmazza olyan műtétek árait, amelyek elvégezhetők a fenékplasztikaval egyszerre, de nem közvetlenül ahhoz tartozó beavatkozások. Ilyen lehet pl. a derék-csípő-bricsesz zsírleszívás, implantátumos vagy saját zsír átültetéses nagyobbítás stb. aminek árából ilyenkor jelentős kedvezményben részesülhet a páciens, de a pl. a mellplasztika ára minden esetben a fenékplasztika ár mellett, attól függetlenül kerül meghatározásra.

Mi körültekintően dolgoztuk ki a saját fenékplasztika árainkat tekintettel a következőkre:
fenékplasztika specialista, az implantátumos, a saját zsírtöltéses nagyobbítás, és a bőrlebenyes fenékplasztikák terén is kiemelkedő tapasztalattal rendelkező plasztikai sebész;
általános sebész végzettséggel és kiemelkedő lágyék és végbéltáji műtéti tapasztalattal rendelkező plasztikai sebész;
prémium minőségű, legmagasabb színvonalú biztonságot nyújtó, valódi kórházi háttér;
ennek megfelelően a fenékplasztika ára nagyjából 690.000 és 1.990.000 forint között alakul.

A hazai fenékplasztika árak jellemzően 700.000 és 1.500.000 forint közt mozognak.

Fenékplasztikát altatásban vagy gerinc melletti érzéstelenítésben is végezzük, egyedi árak alapján.

Járulékos költség lehet a speciális, műtét utáni szorítónadrág, -ruha, aminek költsége 16-64.000 Ft.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Az árak minden esetben korrekciós, ill. rekonstrukciós műtétekre vonatkozó nettó árak.