Emberek közt újra felszabadultan

Izzadásgátló kezelések

Felszabadultan élni, dolgozni, találkozni emberekkel, ebben segítünk Önnnek azzal, hogy megszüntetjük az állandó, fokozott izzadást.

Izzadásgátló kezelés során megszüntetjük a kényelmetlen hónalji, mellkasi, tenyéri, talpi izzadást. A Botox kezelés egy egyszerű, gyors injekciós beavatkozás. A műtéti megoldással véglegesen megakadályozzuk az izzadságmirigyek túlműködését.

Ha szeretne nyugodtan, gátlások nélkül társaságba menni. Ha szeretné elfelejteni az állandó izzadságfoltokat a hónaljakban, mellkason, háton.

Felkészült a változásra?

Hívjon (+36) 30 299 1122– vagy – Jelentkezzen online

Izzadásgátló botox injekció

Izzadásgátló botox injekció
Izzadásgátló botox injekció

A izzadásgátló botox kezelés során apró, alig érezhető injekciókkal egy ideggátló anyagot juttatunk a bőrbe, ennek hatására a verejtékmirigyek fokozott tevékenysége normális szintre csökken. A megfelelő mennyiségű botox beadásával teljesen normális, egészséges eredmény érhető el. Túladagolás nem lehetséges, de teljesen megszüntethető az izzadást. Az anyag hatása 4-6 hónap után megszűnik, így szükség esetén újra ismételni kell. Egyszerű, biztonságos műtéti beavatkozást nem igénylő, hegmentes kezelés. Azon pácienseinknek ajánljuk, akik műtét nélkül szeretnének egészséges, normális hétköznapi életet szeretnének élni.

A Botox izzadásgátló kezelést nem javasoljuk 18 éves kor alatt, botox allergia, vagy albumin allergia esetén. Nem végezhető speciális ideg-izom betegségekben, -gyengeségekben, és terhesség, szoptatás alatt.

Hegmentes eredmény

A botox kezelés eredménye nem azonnali, a botox hatása 1-4 nap után jelentkezik, de a teljes eredmény kialakulásához 1-2 hét szükséges. Az eredmény jelentősen csökkent izzadás, foltmentes mindennapok, műtét nélkül.

Legfontosabb tudnivalók röviden

 • beavatkozás: 30-40 perc, érzéstelenítés nem szükséges
 • klinikai tartózkodás: 30-60 perc
 • kötés: nem szükséges
 • kontroll: 7, 14 nap múlva
 • varratszedés: nincs
 • munkaképesség: 1 nap után
 • sport, fitnesz, wellness: 1-2 hét után

Izzadásgátló műtét

Izzadásgátló műtét
Izzadásgátló műtét

A izzadásgátló műtét során egy rövid hónalji műtéttel megszakítjuk a verejtékmirigyek fokozott idegingerlését, ezért működésük normális szintre csökken. A beavatkozással minimálisra csökkentjük, vagy teljesen megszüntetjük az izzadást. A hatás végleges. Biztonságos műtét, ami rövid, rejtett heggel jár. Azon pácienseinknek ajánljuk, akiknek más kezelések már hatástalannak bizonyultak, és véglegesen szeretnének egészséges, normális hétköznapi életet szeretnének élni.

Végleges eredmény

A műtéti kezelés eredménye azonnali, de a végleges eredmény kialakulásához 1-2 hónap szükséges. Az eredmény csökkent, vagy megszűnt izzadás, foltmentes mindennapok, vékony, rejtett heggel.

Legfontosabb tudnivalók röviden

 • műtét: 40-60 perc, helyi érzéstelenítésben
 • klinikai tartózkodás: 30-60 perc
 • kötés: 1 hétig
 • kontroll: 7, 14 nap múlva
 • varratszedés: szükség esetén 2-4 hét után
 • munkaképesség: 1 hét, max. 2 hét után
 • sport, fitnesz, wellness: 4-6 hét után

Izzadásgátló kezelés árak

Izzadásgátló kezelés árak
Izzadásgátló kezelés árak

Áraink minden esetben tájékoztató jellegűek, részletes árajánlattal csak a páciens állapotának és igényeinek pontos ismeretében készített műtéti terv birtokában szolgálhatunk.

A Botox kezelés 140-180.000 Ft-tól érhető el.

A műtét helyi érzéstelenítésben 340.000 forinttól érhető el.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Az árak minden esetben korrekciós, ill. rekonstrukciós műtétekre vonatkozó nettó árak.