Feszes, formás, vékony combok, viszlát "integető izom"

Combplasztika, karplasztika

Élvezze a mindennapokat felszabadultan, kötöttségek nélkül! Legyen magabiztos ruhában, fürdőruhában egyaránt!

Combplasztikával a belső oldalon kidomborodó, összeérő bőr-zsír felesleget távolítjuk el, és a bőrt feszesen felvarrjuk. A környező területeket zsírszívással elvékonyítjuk. Karplasztikánál az „integető izomtól” szabadulunk meg feszesre húzva a bőrt, vagy rugalmas bőr esetén zsírleszívást végzünk. A zsírszívás végezhető önállóan, vagy kombinálható kimetszéssel a jobb eredmény érdekében.

Combplasztika és karplasztika során vékonyabb, feszesebb bőrű végtagokat alkotunk, visszaadva azok ideális, esztétikus formáját.

Felkészült a változásra?

Hívjon (+36) 30 299 1122– vagy – Jelentkezzen online

Combplasztika

Combplasztika
Combplasztika

Combplasztikával a bőrfelesleget a comb belső oldaláról eltávolítjuk. A megfeszített bőrt plasztikai varrattal a combhajlatba felhúzzuk. Ezzel a belső rész lógása megszűnik, a bőr feszes lesz. Ha a combra körkörösen kiterjedő, jelentős bőrfelesleg van, azt a belső oldalán vezetett metszéssel húzzuk össze. Mindkét esetben kifejezetten javasolt a műtétet zsírleszívással kiegészíteni.

Ha nincs bőrfelesleg és a bőr rugalmas, lézeres zsírszívással a kis bőrfeleseg műtét nélkül feszesíthető. Szükség esetén a combplasztika zsírátültetésselfenékplasztikával kombinálható.

Azon pácienseinknek javasoljuk, akiknél a belső bőrfelesleg összeér, a ruhán átlátszik, dörzsölődik, melegben megizzad, vagy combjuk megvastagodott és szeretnének ismét csinos nadrágokat viselni.

Látványos, hosszantartó eredmény

A műtét után azonnal látható eredmény látványosan feszes, vékony, esztétikus combokat jelent. A végleges állapot 2-3 hónap után alakul ki, mindez szinte láthatatlan, hajszálvékony hegekkel, rejtetten a combhajlatban, vagy a belső-hátsó részén.

A műtét utáni teendőkről, kellemetlenségekről, enyhe mellékhatásokról részletesen tájékoztatjuk pácienseinket. A leggyakoribb az első héten a comb feszülés és a különböző erősségű fájdalom.

Legfontosabb tudnivalók röviden

 • műtét: 1,5-2 óra helyi érzéstelenítésben, 1-1,5 óra altatásban
 • klinikai tartózkodás: 4-24 óra
 • kötés: 14-28 napig bőrszínű, steril ragasztócsíkok, fedőkötés
 • kötözés: 24 óra, 7, 14 nap múlva
 • extra: szorítónadrág, -ruha, haskötő 2-3 hétig
 • varratszedés: szükség esetén 14-28. napon
 • munkaképesség: ideálisan 1 hét, max. 3 hét után
 • sport, fitnesz, wellness: 6-8 hét után

A műtét menete és részletei

Karplasztika

Karplasztika
Karplasztika

Karplasztika során a bőrfelesleget, az integető izmot, a kar belső részéről eltávolítjuk. A megfeszített bőrt plasztikai varrattal a hónaljba húzzuk. Ezzel az alsó rész lógása megszűnik, a bőr feszes lesz. Ha a felkar teljes hosszára kiterjedő, jelentős bőrfelesleg van, azt a belső-hátsó oldalán vezetett metszéssel húzzuk össze.

Mindkét esetben kifejezetten javasolt a műtétet zsírleszívással kiegészíteni. Ha nincs bőrfelesleg és a bőr rugalmas, a zsírleszívás önállóan is végezhető. Lézeres zsírszívás során a kis bőrfeleseg műtét nélkül feszesíthető.

Azon pácienseinknek javasoljuk, akiknek a kis belső bőrfelesleg, az „integető izom” a ruhán átlátszik, kellemetlenül lóg és szeretne ismét felszabadultan ujjatlan ruhát viselni.

Látványos, hosszantartó eredmény

A műtét után azonnal látható eredmény látványosan feszes, esztétikus felkarokat jelent. A végleges állapot 2-3 hónap után alakul ki, mindez szinte láthatatlan, hajszálvékony hegekkel, rejtetten a hónaljban, vagy a kar hátsó-belső részén.

A műtét utáni teendőkről, kellemetlenségekről, enyhe mellékhatásokról részletesen tájékoztatjuk pácienseinket. A leggyakoribb az első héten a karduzzanat és a különböző erősségű fájdalom.

Legfontosabb tudnivalók röviden

 • műtét: 1,5-2 óra helyi érzéstelenítésben, 1-1,5 óra altatásban
 • klinikai tartózkodás: 4-24 óra
 • kötés: 14-28 napig bőrszínű, steril ragasztócsíkok, fedőkötés
 • kötözés: 24 óra, 7, 14 nap múlva
 • extra: szorítóruha 2-3 hétig
 • varratszedés: szükség esetén 14-28. napon
 • munkaképesség: ideálisan 1 hét, max. 2 hét után
 • sport, fitnesz, wellness: 4-8 hét után

A műtét menete és részletei

Karplasztika, combplasztika árak

Karplasztika, combplasztika árak
Karplasztika, combplasztika árak

Áraink minden esetben tájékoztató jellegűek, részletes árajánlattal csak a páciens állapotának és igényeinek pontos ismeretében készített műtéti terv birtokában szolgálhatunk.

A hagyományos, a combhajlatban rövidebb, rejtett heggel járó belső combplasztika alacsconyabb áron érhető el, míg a lényegesen nagyobb, összetettebb, de egyben nagyobb területen, látványosabb eredményt adó L vagy T heggel járó combplasztika a kiterjedtségtől, zsírleszvástól függően akár 50-100%-kal is költségesebb lehet.

Hasonlóan a hagyományos, a hónaljban rövidebb, rejtett heggel járó karplasztika alapára lényegesen kedvezőbb, mint a teljes kart megszépítő, kiterjesztett műtét ára.

A kiterjesztett műtét, ill. a zsírszívások plusz költsége mindig egyedi elbírálás alapján történik.

Járulékos költség lehet a speciális, műtét utáni szorítóruha, -nadrág, bolero, aminek költsége 18-66.000 Ft, de higiénikus megoldásként szükséges lehet egy másodikra is.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Az árak minden esetben korrekciós, ill. rekonstrukciós műtétekre vonatkozó nettó árak.