Természetes, végleges, hegek nélkül

Zsírátültetés

A legmodernebb, legtermészetesebb eljárással végzünk Önnek mellnagyobbítást, ránctalanítást, arcfiatalítást, fenékformálást, ajakvastagítást.

A saját zsírátültetés során az egyik testtájról a másikra helyezzük át a zsírsejteket. A zsírleszívással nyert értékes saját zsírt injekciózással juttajuk át a mellekbe, arcba, fenékbe.

A zsírátültetéssel mellnagyobbítást végezhetünk és popsi kerekítést, fenékplasztikát szilikon implantátum nélkül. Arc ráncfeltöltést a legtermészetesebb módon, bőrfiatalítást az arcon, nyakon, dekoltázson és ajak vastagítást.

Felkészült a változásra?

Hívjon (+36) 30 299 1122– vagy – Jelentkezzen online

Zsírátültetés

Zsírátültetés
Zsírátültetés

Saját zsírátültetés során a hasról, derékról, bricseszről, belső combról, stb. zsírszívással eltávolítjuk a zsírsejteket, kis injekciókkal pedig beültetjük a bőr alá, vagy közvetlenül a bőrbe a kívánt területre.

Az átültetett zsírszövet növeli a kezelt terület térfogatát, kitölti azt, átformálja. Megfiatalítja, feszessé teszi a bőrt, és természetes tapintást eredményez.

Tényleg működik?

Igen, mert mikrométeres sejtcsoportokat, vagy az egyes sejteket ültetjük át, és ezek teljesen megtapadnak, beépülnek az új helyen. Ezt alkalmazzuk mell-, fenékplasztikánál és arc ráncfeltöltésnél.

Igen, mert amikor a zsírszövetet elfolyósítjuk, az őssejteket injekciózzuk közvetlenül a bőrbe. Ez olyan, mint a vámpír terápia, de annál sokkal hatékonyabb, mivel kb. 100x annyi őssejtet tartalmaz. Ezt alkalmazzuk bőrfiatalításra, ránctalanításra, karikás szem eltüntetésre.

Miért javasoljuk

A kezelést azoknak ajánljuk, akik szeretnének hegek és idegen anyagok nélkül, természetesen szépülni, és van egy kis zsírfeleslegük, amitől szeretne megszabadulni. Az eljárás nagy előnye, hogy nem kerül idegen anyag a szervezetbe (pl. szilikon implantátum). Nincsenek műtéti hegek, csak apró szúrások.

Az eredmény

A műtét utáni eredmény azonnal látható, természetesen nagyobb melleket, ajkakat, feszes, kerek popsit, telt, ránctalan arcot, fiatalabb bőrt jelent. A végleges állapot 1-6 hónap után alakul ki, látható hegek nélkül.

Megmarad a zsír?

A beavatkozás tartóssága nagyban függ a páciens egyéni gyógyhajlamától, és az alkalmazott technikától. Rövid távon az átültett zsír fele, kétharmada marad meg, ezt követően, hosszú évek alatt minimális csökkenés tapasztalható. A felnőtt őssejt dúsító technológiáknak köszönhetően az őssejt dúsított zsírátültetés is megoldható, amivel a megtapadás 90-95%-os.

A műtét menete és részletei

Mellnagyobbítás saját zsírral

Mellnagyobbítás saját zsírral
Mellnagyobbítás saját zsírral

Saját zsírátültetéses mellnagyobbítás során az átültetett zsírt kis injekciószúrásokkal ültetjük a mellbe, a bőr alá. Mindezt hegek nélkül, több irányból, hogy a legvonzóbb formát alakítsuk ki.

A befecskendezéshez szükséges zsírsejteket zsírszívással távolítjuk el a hasról, derékről, bricseszről, karról vagy combról. Az átültetett zsírszövet növeli a mell méretét, akár több kosár mérettel is, mintha szilikon implantátumot helyeztünk volna be, de természetes mozgású, tapintású melleket eredményez.

A műtét menetének érdekes részleteit alábbi tájékoztatónkból ismerheti meg.

Eredmény hegek nélkül

Az azonnali eredmény látványosan nagyobb, teltebb, kerekebb, de természetes melleket jelent, látható hegek nélkül. A végleges állapot 3-6 hónap múlva alakul ki.

A műtét utáni kellemetlenségekről, enyhe mellékhatásokról részletesen tájékoztatjuk pácienseinket. A leggyakoribb az első 1-2 héten a mellödéma, feszülés és az enyhe fájdalom a zsírleszívás helyein.

Mik az előnyei?

A műtét valójában „kettő az egyben” beavatkozás, mivel zsírleszívást végzünk a kiválasztott területekről és azt használjuk a fel mellnagyobbításra. Összeköthető alakformáló zsírszívással is. Előnye még, hogy nem kerül idegen anyag a szervezetbe (pl. szilikon implantátum). A felépülési idő rövidebb, mint implantátumos mellnagyobbításnál.

Kinek javasoljuk?

Azon pácienseinknek, akik ideális nagyságú, természetes melleket szeretnének és rendelkeznek az átültetéshez szükséges mennyiségű saját zsírral, vagy ha alakformáló zsírszívást szeretnének bizonyos területeken.

Kombinálható a saját zsírfeltöltéses és a szilikon implantátumos mellnagyobbítás, ha az átültetendő saját zsírszövet mennyisége várhatóan kevés.

Megmarad a zsír?

A beavatkozás tartóssága nagyban függ a páciens egyéni gyógyhajlamától, és az alkalmazott technikától. A felnőtt őssejt dúsító technológiáknak köszönhetően az őssejt dúsított zsírátültetéssel elérhető, hogy szinte az összes zsír megamaradjon.

Az első hónapban a mellduzzanat visszahúzódik, majd 1-2 hónap alatt kialakul a közel végleges nagyság. Ezt követően, hosszú évek alatt minimális csökkenés tapasztalható.

Legfontosabb tudnivalók röviden

 • műtét: 1-4 óra, altatás
 • klinikai tartózkodás: 24 óra, jelentős zsírszívás esetén 48 óra
 • kötés: 7 napig bőrszínű, steril Omnistrip ragasztócsíkok, fedőkötés
 • kötözés: 24 óra, 7, 14 nap múlva
 • extra: 6-8 hétig speciális melltartó, zsírszívás utáni szorító ruha
 • varratszedés: nincs, szükség esetén 14-21. napon
 • munkaképesség: ideálisan 1 hét, max. 2 hét után
 • sport, fitnesz, wellness: 4-6 hét után

A műtét menete és részletei

Ráncfeltöltés, ajakvastagítás

Ráncfeltöltés, ajakvastagítás
Ráncfeltöltés, ajakvastagítás

A saját zsírátültetéses ránctalanítás során a hasról, vagy derékról, bricseszről, belső combról, stb. zsírleszívással eltávolítjuk a zsírsejteket. Megfelelő tisztítás és szűrés után kis injekciókkal beültetjük a zsírt a bőr alá az ajkakba, az orr-száj redőbe, az áll redőkbe, vagy a szem körüli ráncokba.

Az átültetett zsírszövet megvastagítja az ajkakat, mintha szilikon implantátumot helyeztünk volna be, és természetes hatást eredményez. Az eredmény azonnal látható. Összeköthető alakformáló zsírszívással is.

Javasoljuk azon pácienseinknek, akik ideális nagyságú, természetes ajkakat és természetesen ránctalan, fiatalos arcot szeretnének.

Nem kerül idegen anyag a szervezetbe.

Az eredmény

Az azonnali eredmény látványosan teltebb, természetes ajkakat, ránctalan, évekkel fiatalabb, természetes arcot jelent, látható hegek nélkül. A végleges állapot 2-6 hónap után alakul ki.

A műtét utáni kellemetlenségekről, enyhe mellékhatásokról részletesen tájékoztatjuk pácienseinket. Leggyakoribbak az első 4-5 napban a bőrduzzanat és az enyhe fájdalom a zsírszívás területén.

Megmarad a zsír?

A beavatkozás tartóssága nagyban függ a páciens egyéni gyógyhajlamától, és az alkalmazott technikától. Az első héten a duzzanat visszahúzódik, majd 2-3 hét alatt kialakul a közel végleges állapot. Ezt követően, hosszú évek alatt minimális csökkenés tapasztalható.

Legfontosabb tudnivalók röviden

 • műtét: 1-1,5 óra, helyi érzéstelenítésben, vagy 0,5-1,5 óra altatásban
 • klinikai tartózkodás: 2-24 óra, jelentős zsírszívás esetén 48 óra
 • kötés: 7 napig bőrszínű, steril Omnistrip ragasztócsíkok, fedőkötés
 • kötözés: 24 óra, 7, 14 nap múlva
 • extra: 1-3 hétig zsírszívás utáni szorító ruha
 • varratszedés: nincs, szükség esetén 7-14. napon
 • munkaképesség: ideálisan 3-4 nap, max. 2 hét után
 • sport, fitnesz, wellness: 4-6 hét után

A műtét menete és részletei

Fenékplasztika - Brazil lift

Fenékplasztika - Brazil lift
Fenékplasztika - Brazil lift

A saját zsírátültetéses fenékplasztika, a brazil lift során a hasról, derékról, bricseszről, belső combról, stb. zsírszívással eltávolítjuk a zsírsejteket.

Megfelelő tisztítás és szűrés után injekciókkal beültetjük a zsírt a bőr alá a fenékbe. Az átültetett zsírszövet növeli a fenék méretét. Feszesen kitölti, kerekíti a popsit, mintha szilikon implantátumot helyeztünk volna be.

Kettő az egyben – Zsírleszívás és fenékformálás

Előnye még, hogy nem kerül idegen anyag a szervezetbe (pl. szilikon implantátum). A felépülési idő rövidebb, mint implantátumos fenékplasztikánál.  Nincsenek műtéti hegek, csak apró szúrások a beavatkozás után.

Kinek javasoljuk?

Azon pácienseinknek, akik szexisen feszes, kerek és természetes popsikat szeretnének, és rendelkeznek az átültetéshez szükséges mennyiségű saját zsírral.

Kombinálható a saját zsírfeltöltéses és a szilikon implantátumos fenékplasztika, ha az átültetendő saját zsírszövet mennyisége várhatóan kevés.

Az eredmény

Az azonnali eredmény látványosan teltebb, feszesebb popsit jelent. A végleges állapot 2-6 hónap után alakul ki, műtéti hegek nélkül.

A műtét utáni kellemetlenségekről, enyhe mellékhatásokról részletesen tájékoztatjuk pácienseinket. Leggyakoribbak az első 4-5 napban a fenékfeszülés és a különböző erősségű fájdalom a zsírszívás területein.

Megmarad a zsír?

A beavatkozás tartóssága nagyban függ a páciens egyéni gyógyhajlamától, és az alkalmazott technikától. Az első hónapban a fenékduzzanat visszahúzódik, majd 1-2 hónap alatt kialakul a közel végleges nagyság. Ezt követően, hosszú évek alatt minimális csökkenés tapasztalható. A felnőtt őssejt dúsító technológiáknak köszönhetően az őssejt dúsított zsírátültetéssel elérhető, hogy szinte az összes zsír megamaradjon.

Legfontosabb tudnivalók röviden

 • műtét: 1-3 óra, altatás
 • klinikai tartózkodás: 24 óra, jelentős zsírszívás esetén 48 óra
 • kötés: 7 napig bőrszínű, steril Omnistrip ragasztócsíkok, fedőkötés
 • kötözés: 24 óra, 7, 14 nap múlva
 • extra: 6-8 hétig zsírszívás utáni szorító ruha
 • varratszedés: nincs, szükség esetén 7-14. napon
 • munkaképesség: ideálisan 1 hét, max. 2 hét után
 • sport, fitnesz, wellness: 4-6 hét után

A műtét menete és részletei

Őssejtes bőrfiatalítás

Őssejtes bőrfiatalítás
Őssejtes bőrfiatalítás

Saját zsírátültetéses őssejt ránctalanítás során a hasról, vagy derékról, bricseszről, belső combról, stb. zsírszívással eltávolítjuk a zsírsejteket.

Megfelelő tisztítás és szűrés után az őssejt dús anyagot apró injekciókkal befecskendezzük a bőrbe, az arc, nyak, dekoltázs finom ráncaiba, vagy a szem alatti sötét karikákba.

A legmodernebb és leghatékonyabb bőrfiatalító eljárás, mivel kb. 100x annyi őssejtet tartalmaz, mint a Vámpír, vagy Drakula terápia.

Kinek javasoljuk?

Azon pácienseinknek, akik szeretnének megszabadulni a szem alatti sötét karikáktól, a szem körüli ráncoktól. Szeretnék feszesíteni a nyak és dekoltázs bőrét. Tartósan ránctalan, telt, feszes, fiatalosabb arcbőrre vágynak.

Nem végezhető el a műtét aktív herpesz fertőzés, autoimmun betegségek és pikkelysömör esetén, terhesség és szoptatás alatt.

Az eredmény

Az azonnali eredmény látványosan teltebb, feszesebb és fiatalosabb arcbőrt jelent vagyis, 2-5 évvel fiatalabb megjelenést. A végleges állapot 2-3 hónap után alakul ki.

A műtét utáni kellemetlenségekről, enyhe mellékhatásokról részletesen tájékoztatjuk pácienseinket. Leggyakoribbak az első 4-5 napban a bőrduzzanat és az enyhe fájdalom a zsírszívás területén.

Végleges?

A saját zsírátültetéses őssejtes bőrfiatalítás a leghatékonyabb és legmodernebb bőrfiatalító eljárás, hatása mégsem végleges. A bőr megújító hatás elmúltával, kb. 1-3 év után ismételni kell.

Legfontosabb tudnivalók röviden

 • műtét: 0,5-1,5 óra helyi érzéstelenítésben, vagy 0,5 óra altatásban
 • klinikai tartózkodás: 1-2 óra
 • kötés: a kezelt területre nem szükséges, a zsírszívás területén fedőkötés
 • kötözés: 7, 14 nap múlva
 • extra: szükség esetén 1-3 hétig zsírszívás utáni szorító ruha
 • varratszedés: nincs, szükség esetén 7-14. napon
 • munkaképesség: ideálisan 1-2 nap, max. 2 hét után
 • sport, fitnesz, wellness: 3-4 hét után

A műtét menete és részletei

Zsírátültetés árak

Zsírátültetés árak
Zsírátültetés árak

Áraink minden esetben tájékoztató jellegűek, részletes árajánlattal csak a páciens állapotának és igényeinek pontos ismeretében készített műtéti terv birtokában szolgálhatunk.

A zsírátültetés árak széles skálán mozognak hazánkban. Szoros kapcsolatban állnak az egyéb műtétek díjaival, mint pl. mellplasztika ára, szemhéjplasztika ára stb. Hasonlóképp meghatározza a zsírátültetés műtét árát az orvos képzettsége, specialitása, a kórház felszereltsége, háttere stb. Az egyéni adottságok pedig, minimálisan, de tovább befolyásolhatják az árlistában megadott zsírátültetés árakat. Mi minden esetben egyénre szabott zsírátültetés árral dolgozunk, amit csak konzultációt követően tudunk megállapítani.
Az egyszerűbb, gyorsan elvégzett zsírátültetés ára alacsony, de elképzelhető, hogy hosszú távon lényegesen drágább lesz, ha ismételt beavatkozások szükségesek a műtét után. Épp ezért a magasabb zsírátültetés ár jelenthet nagyobb biztonságot és kisebb ráfordítást, ha megelőzzük vele az ismételt műtéteket.
A beavatkozások nagysága, kiterjedtsége, hossza is befolyásolja a zsírátültetés árát. Bulyovszky doktornál a befogadó terület teljes feltöltését, és a minimálisan szükséges, 4 régiós (pl. alhas mindkét oldala + derék mindkét oldala) zsírleszívást is tartalmazó zsírátültetés ára, a javasolt és szükséges beavatkozásokkal együtt magasabb lehet.

Tovább növelheti a zsírátültetés árát a páciens alkata által, a műtét során igényelt kiegészítő beavatkozások, mint pl. több terület leszívása a megfelelő zsír mennyiséghez, hasra fordítás, kiegészítő, kontúr zsírleszívás, szimmetrizáció stb.

A zsírátültetés ára nem tartalmazza olyan műtétek árait, amelyek elvégezhetők a zsírátültetéssel egyszerre, de nem közvetlenül ahhoz tartozó beavatkozások. Ilyen lehet pl. a implantátumos mellnagyobbítás, mellfelvarrás, arcplasztika stb. aminek árából ilyenkor jelentős kedvezményben részesülhet a páciens, de a pl. a mellplasztika ára minden esetben a zsírátültetés ár mellett, attól függetlenül kerül meghatározásra.

Mi körültekintően dolgoztuk ki a saját zsírátültetés árainkat tekintettel a következőkre:
zsírátültetés specialista, a saját zsírátültetések terén is kiemelkedő tapasztalattal rendelkező plasztikai sebész;
általános sebész végzettséggel és kiemelkedő hasi és mellműtéti tapasztalattal rendelkező plasztikai sebész;
prémium minőségű Tulip, Nouvag stb. orvosi eszközpark, legmagasabb színvonalú biztonságot nyújtó, valódi kórházi háttér.

A szem alatti árkok, könnyárkok, a szem fölötti terület, halánték, vagy az orr-száj redő 3-490.000 forinttól, míg az arc, orcák feltöltése 590.000 Ft-tól érhető el helyi érzéstelenítésben.

A zsírátültetéses őssejt bőrfiatalítást, arc, nyak, dekoltázs kezelést 490.000 forinttól végezzük.

Saját zsír átültetéses mellnagyobbítás és fenékplasztika 1.190.000-1.690.000 Ft, ami tartalmazza az altatás és a minimálisan szükséges zsírleszívások költségeit.

Amennyiben kiegészítő alakformáló zsírleszívást szeretne, annak plusz költségeit, és azok kedvezményeit személyre szabottan határozzuk meg.

A hazai zsírátültetés árak jellemzően 400.000 és 3.000.000 forint közt mozognak.

Járulékos költség lehet a speciális, műtét utáni melltartó és zsírszívó ruha, amik költsége egyenként 18-34.000 Ft, de higiénés szempontból javasolt egy második beszerzése is.

Saját zsírátültetéses fenékplasztika, -nagyobbítás esetén a zsírleszívás területére szükséges speciális ruha – nadrág, harisnya, haskötő – ára 18-59.000 Ft/db.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Az árak minden esetben korrekciós, ill. rekonstrukciós műtétekre vonatkozó nettó árak.