PERFECT YOU Plasztikai Sebészet

A PERFECT YOU Plasztikai Sebészet orvosa, dr. Bulyovszky István az elméleti és gyakorlati tudás összhangját, együttes magas színvonalra emelését tartja vezérelvnek.

Bulyovszky doktor szerint a folyamatos szakmai képzés elengedhetetlen ahhoz, hogy a színvonalas szaktudásnak köszönhetően a lehető legjobb ellátást nyújtsuk a plasztikai sebészet terén. Ezért vagyunk elkötelezettek amellett, hogy pácienseinknek mindezt a legújabb technikákkal, kiváló eszközökkel, technológiákkal és a legjobb minőségű alapanyagokkal biztosítsuk.

dr. Bulyovszky István a Kútvölgyi Premium Plasztikai Sebészet és a Szt. Lukács Magánkórház Plasztikai Sebészet orvosaként is kamatoztatja tudását, tapasztalatát. 2010-től nagy számban végzett speciális műtéttípusa a minimálisan invazív lézeres zsírleszívás.

“Engem a manualitás – az elmélet “kézzel fogható”, gyakorlati alkalmazása – motivál. Valahogy úgy, mint a szobrászt, amikor a valósághoz hozzáad valami művészit, amivel a mű több lesz, de a lényege nem változik meg.”

dr. Bulyovszky István a Honvéd Kórház Plasztikai Sebészeti Osztályán dolgozott, és szerezte meg szakmai rutinját, ahol kiemelkedő számban végezett műtéteket a plasztikai sebészet széles palettáján: mellplasztika – emlődaganat utáni helyreállítás, mellkisebbítés – kórosan megnagyobbodott mellek kisebbítése, valamint mellfelvarrás – aszimmetrikus mellek korrekciója, zsírleszívás, alakformálás – jelentős fogyás és hasfali szövethiányok utáni helyreállítás, bőrdaganat, bőrrák, melanoma komplex műtéti kezelései.

“Sebészi gondolkodású, gyakorlatias ember lévén a páciens problémájának megoldása, és a legmegfelelőbb beavatkozás tökéletes kivitelezése a legfontosabb számomra.”

Már az egyetemi diplomamunkáját a plasztikai sebészet szakterületéből, az újfajta emlőrekonstrukciós technikák alkalmazásáról írta. 2000-től a debreceni Kenézy Kórház Sebészeti osztályán részt vett a haladó laparoszkópos team működtetésében, az emlőcentrum munkájában, ill. PhD kutatásban az emlődaganatok műtét utáni kezelésének újfajta, 3D-s besugárzásának biztonságossági vizsgálatában.
A gyakorlati munka elméleti hátterének frissen tartásához évente több külföldi és hazai workshopon, kongresszuson vesz részt.

“Az életben és a plasztikai sebészetben is nyitott vagyok a bizonyítottan hatékony és biztonságos, új, innovatív eljárások alkalmazására.”

dr. Bulyovszky István 2000-től végez esztétikai–szépészeti beavatkozásokat rubin lézer és dióda lézer készülékekkel – végleges szőrtelenítés, arcfiatalítás, ránctalanítás, hajszálér-, tetoválás-, pigment folt eltávolítás, rosacea eltüntetés.