Újra büszke, magabiztos férfi

Ginekomasztia

A férfi mell maszkulin formáját a mellizom adja, ezért segítünk Önnek ginekomasztia eltávolításával izmos, lapos, feszes mell kialakításában.

A ginekomasztia miatti férfi mellkisebbítés során természetes nagyságú és alakú melleket alkotunk, visszaadva azok ideális, maszkulin formáját. Mellei kisebbek, izmosabbak, laposabbak lesznek. Az eredmény azonnal látható, és a beavatkozás után rövid, alig látható hegek maradnak a bimbóudvar szélén.

Gynecomastia műtét során a serdülőkor óta nagyobb, nőies, vagy elhízás során megnövekedett, megereszkedett, esetleg sport hatására megduzzadt melleket kisebbítjük meg, férfiasítjuk, korrigáljuk.

Felkészült a változásra?

Hívjon (+36) 30 299 1122– vagy – Jelentkezzen online

Gynecomastia műtét

Gynecomastia műtét
Gynecomastia műtét

Gynecomastia műtéti mellkorrekció során a teljes mellállományt eltávolítjuk a környező zsírszövettel, hogy a kívánt kisebb méretet elérjük. A metszést a bimbóudvar alsó szélén vezetjük, ezért a hegek jól rejtve maradnak.

Ha a ginekomasztia mellett a mell meg is ereszkedett, és bőrkimetszésre is szükség van, azt a bimbóudvar körüli metszésből oldjuk meg.

Javasoljuk azon pácienseinknek, akiket zavar mellük megnagyobbodása, nőies formája. Akiknek melle átlátszik az ingen, pólón, és ezért problémát okoz a társas, ill. munkakapcsolatokban.

A ginekomasztia eltávolítás eredménye

A műtét után azonnal látható eredmény látványosan kisebb, férfias melleket jelent. A végleges állapot 1-2 hónap után alakul ki, mindez szinte láthatatlan, hajszálvékony hegekkel.

A gynecomastia műtét utáni teendőkről, kellemetlenségekről, enyhe mellékhatásokról részletesen tájékoztatjuk pácienseinket. A leggyakoribb az első 4-5 napban a mell feszülés és a különböző erősségű fájdalom.

Legfontosabb tudnivalók röviden

 • műtét: 1-1,5 óra, altatásban, vagy 1-2 óra kombinált helyi érzéstelenítésben
 • klinikai tartózkodás: altatás 24 óra, helyi érzéstelenítés 2-3 óra
 • kötés: 7 napig bőrszínű, steril Omnistrip ragasztócsíkok, fedőkötés
 • kötözés: szükség esetén 24 óra (dréneltávolítás), 7, 14 nap múlva
 • extra: 3 hétig mellkasi szorító pánt
 • varratszedés: 7., 14. napon
 • munkaképesség: ideálisan 1-2 nap, max. 2 hét után
 • sport, fitnesz, wellness: 4-6 hét után

A ginekomasztia eltávolítás menete és részletei

Ginekomasztia zsírleszívás

Ginekomasztia zsírleszívás
Ginekomasztia zsírleszívás

Ginekomasztia zsírleszívás során biztonságos műtéttel leszívjuk a mellállomány körüli felszaporodott zsírszövetet. A zsírleszívást heg nélkül, apró szúrásokból, és több irányból végezzük, hogy ideális kontúrt alakítsunk ki, és biztosítsuk a testtáj egyenletességét.

Lézeres ginekomasztia zsírleszívás esetén zsírbontással és zsírleszívással szüntetjük meg a felesleges zsírszövetet. A bőr alá vezetett 2 mm-es lézerszállal a zsírsejteket elolvasztjuk, elfolyósítjuk. Különlegessége, hogy a bőrt a lézer a testre zsugorítja, feszesíti. A lézer nagyon biztonságos, mert nem okoz bevérzést, izom, ideg, vagy bőr roncsolódást.

Javasoljuk azon pácienseinknek, akiknek inkább zsírszövet megnagyobbodása van, nincs jelentős bőrfeleslegük és bőrük viszonylag feszes.

A gynecomastia zsírleszívás eredménye

A műtét után azonnal látható eredmény látványosan kisebb, férfias melleket jelent. A végleges állapot 1-2 hónap után alakul ki, mindez szinte láthatatlan, hajszálvékony hegekkel.

A gynecomastia műtét utáni teendőkről, kellemetlenségekről, enyhe mellékhatásokról részletesen tájékoztatjuk pácienseinket. A leggyakoribb az első 4-5 napban a mell feszülés és a különböző erősségű fájdalom.

Lézeres zsírleszívás után a mell feszülés az első 1-2 napban jelentkezhet és a fájdalom is enyhe.

Legfontosabb tudnivalók röviden

 • műtét: 1-2 óra, altatásban, vagy kombinált helyi érzéstelenítésben
 • klinikai tartózkodás: altatás 24 óra, helyi érzéstelenítés 2-3 óra
 • kötés: 7 napig bőrszínű, steril Omnistrip ragasztócsíkok, fedőkötés
 • kötözés: sz. e. 24 óra, 7, 14 nap múlva
 • extra: szorítópánt 3-6 hétig
 • varratszedés: nincs, szükség esetén 14-21. napon
 • munkaképesség: 4-7 nap, max. 1 hét után
 • sport, fitnesz, wellness: 3-6 hét után

Gynecomastia Aqualyx kezelése

Gynecomastia Aqualyx kezelése
Gynecomastia Aqualyx kezelése

A ginekomasztia egyszerű injekciós kezeléssel is eltüntethető. Az Aqualyx természetesen nem csodaszer, eredményessége nem vetekszik a műtétekkel, de rengeteg előnnyel rendelkezik.

Aqualyx kezelés esetén nincs heg. A beavatkozás rendkívül gyors, csak minimális érzéstelenítést igényel. Néhány ampulla Aqualyx injekció, és már távozhat is, a hatóanyag a többit elvégzi.

Az Aqualyx hatóanyaga egy erős zsírlebontó anyag, ami a zsírszövetbe jutva nagyon célzottan a zsírsejteket bontja, így a bennük lévő zsír eltávozik, és a zsírsejtek us elpusztulnak.

Javasoljuk azon pácienseinknek, akik sportolnak, nem engedhetnek meg maguknak egy napnyi pihenőt, munkából kiesést sem, és akiknek inkább zsírszövet megnagyobbodása van, nincs jelentős bőrfeleslegük és bőrük viszonylag feszes.

A gynecomastia Aqualyx kezelés eredménye

A beavatkozás után azonnal nem látható látványosan változás. Az Aqualyx hatása néhány hét alatt láthatatlanul zajlik, és fokozatosan jelenik meg. A végleges állapot minden egyes kezelés után 1-2 hónappal alakul ki, mindez hegek nélkül.

A gynecomastia kezelés utáni teendőkről, kellemetlenségekről, enyhe mellékhatásokról részletesen tájékoztatjuk pácienseinket. A leggyakoribb az első 4-5 napban a mell feszülés és a különböző erősségű fájdalom.

Legfontosabb tudnivalók röviden

 • kezelés: 0,5-1 óra, szükség esetén minimális helyi érzéstelenítésben
 • klinikai tartózkodás: nincs
 • kötés: nincs
 • kötözés: szükség esetén
 • extra: esetleg szorító ruha javasolt 1-3 hétig
 • varratszedés: nincs
 • munkaképesség: azonnal
 • sport, fitnesz, wellness: 3-6 nap után

Gynecomastia műtét árak

Gynecomastia műtét árak
Gynecomastia műtét árak

Oldalainkon a gynecomastia műtét ára minden esetben tájékoztató jellegűek, részletes árajánlattal csak a páciens állapotának és igényeinek pontos ismeretében készített műtéti terv birtokában szolgálhatunk.

A gynecomastia árak széles skálán mozognak hazánkban. Szoros kapcsolatban állnak az egyéb műtétek díjaival, mint pl. zsírleszívás ára, mellfelvarrás ára stb. Hasonlóképp meghatározza a ginekomasztia műtét árát az orvos képzettsége, specialitása, a kórház felszereltsége, háttere stb. Az egyéni adottságok pedig, minimálisan, de tovább befolyásolhatják az árlistában megadott gynecomastia árakat. Mi minden esetben egyénre szabott ginekomasztia árral dolgozunk, amit csak konzultációt követően tudunk megállapítani.
Egy egyszerűbb, kisebb, helyi érzéstelenítésben elvégzett gynecomastia ára alacsonyabb lehet, de elképzelhető, hogy hosszú távon lényegesen drágább lesz, ha ismételt vagy korrekciós beavatkozások szükségesek a műtét után. Épp ezért a magasabb gynecomastia ár jelenthet nagyobb biztonságot és kisebb ráfordítást, ha megelőzzük vele az ismételt műtéteket.
A beavatkozások nagysága, kiterjedtsége, hossza is befolyásolja a ginekomasztia műtét árát. Bulyovszky doktornál az nagyobb, bonyolultabb területeken kombináltan végzett gynecomastia ára, a javasolt és szükséges beavatkozásokkal együtt magasabb lehet.

Tovább növelheti a gynecomastia árát a páciens alkata által, a műtét során igényelt kiegészítő beavatkozások, mint pl. zsírleszívás, bimbóudvar emelés, mellfelvarrás, szimmetrizáció, egyenletesség korrekció, heg felszabadítás stb.

Mi körültekintően dolgoztuk ki a saját gynecomastia árainkat tekintettel a következőkre:
gynecomastia specialista, a férfiak niőes mell korrekcióinak terén is kiemelkedő tapasztalattal rendelkező plasztikai sebész;
általános sebész végzettséggel és kiemelkedő mell helyreállító, és melldaganat műtéti tapasztalattal rendelkező plasztikai sebész;
prémium PAL, Nouvag, Tulip stb. orvosi eszköztár;
prémium minőségű, legmagasabb színvonalú biztonságot nyújtó, valódi kórházi háttér;
ennek megfelelően a gynecomastia ára nagyjából 490.000 és 1.190.000 forint között alakul.

Az Aqualyx kezelés a szükséges ampullák számától, ill. a kezelés hosszától függ. Több ampulla felhasználásakor kedvezményt adunk.

A hazai gynecomastia árak jellemzően 400.000 és 1.200.000 forint közt mozognak.

Járulékos költség lehet a speciális, műtét utáni mellkasi szorító pánt, aminek költsége 9-26.000 Ft, ill. a teljes műtéti eltávolítást követően a kötelező szövettani vizsgálat.

A gynecomastia műtét ára az árfolyamok, ill. a körülmények függvényében változhatnak. Az árak minden esetben korrekciós, ill. rekonstrukciós műtétekre vonatkozó nettó árak.