Keskeny, fitos orr - esztétikus fülek

Fülplasztika, orrplasztika

A csinos orr alapvetően járul hozzá az esztétikus arckarakter kialakításához, ennek szépítésében segítünk Önnek egyenesítéssel, keskenyítéssel, orrcsúcs emeléssel.

Az orrplasztika műtét az orr egyenességét, szélességét, hosszúságát, vaskosságát korrigálja, eltünteti az orrpúpot, megemeli az orrcsúcsot. Formáját, alakját az arc karakteréhez igazítja.

Az elálló füleket rásimítjuk a fejre, az eltérőket korrigáljuk, természetes formájú és szimmetrikus füleket alakítunk ki.

Felkészült a változásra?

Hívjon (+36) 30 299 1122– vagy – Jelentkezzen online

Orrplasztika

A műtét során csinos, esztétikus és jól működő orrot alkotunk. A púp eltüntetésével és a nyereg keskenyítésével szép, egyenes kontúrt adunk az orrnak. Orrcsúcs emeléssel megszüntetjük a lógást, és porckeskenyítéssel vékony, csinos csúcsot képzünk. Ha légzési nehezítettsége van, kiegyenesítjük a légzés útjába domborodó orrsövényt. A beavatkozások nagyrészét heg nélkül, az orr belsejében ejtett metszésből végezzük, néhány esetben rejtetten, az orrsövény alsó részén.

Látványos, végleges eredmény

Egy hét után, az orrgipsz levételével azonnal látható lesz az eredmény, ami látványosan sima, keskeny, csinos orrot jelent. A végleges állapot 1-2 hónap után alakul ki, fokozatosan, ahogy a műtét utáni duzzanat lassan elmúlik.

A műtét utáni teendőkről, kellemetlenségekről, enyhe mellékhatásokról részletesen tájékoztatjuk pácienseinket. A leggyakoribb az első héten az orrdugulás és a különböző erősségű fájdalom.

Legfontosabb tudnivalók röviden

 • műtét: 2-3 óra, altatásban, orrcsúcs plasztika 1-1,5 óra, helyi érzéstelenítésben
 • klinikai tartózkodás: altatás esetén 24 óra, helyi érzéstelenítésnél 1-2 óra
 • kötés: 7 nap orrgipsz, kötés
 • kötözés: 24 óra (orrtampon eltávolítás), 7 nap múlva
 • extra: szükség esetén 7 napig fejpánt
 • varratszedés: 7. napon
 • munkaképesség: ideálisan 1 hét, max. 2 hét után
 • sport, fitnesz, wellness: 4-6 hét után

A műtét menete és részletei

Fülplasztika

Fülplasztika
Fülplasztika

Fülplasztika során a sok lelki problémát okozó elálló füleket a porctöbblet eltávolításával hátrahajtjuk a fejhez, hogy a fül szépen belesimuljon az arckontúrba. A fülkagyló felső részének meghajlításával pedig visszaadjuk annak természetes domborulatát. A túl nagyra nőtt, vagy fülbevaló, ill. piercing által torzított cimpákat kisebbítjük, és visszaállítjuk eredeti formájukat. Látványos, zavaró nagyságbeli eltérés esetén kisebbítéssel a két fület egyenlő méretűre alakítjuk. A beavatkozásokat a fül mögötti árokba rejtett metszésből végezzük.

Látványos, végleges eredmény

A fejkötés levétele, egy hét után azonnal látható az eredmény, ami látványosan hátrasimuló, természetes formájú, szimmetrikus füleket jelent. A végleges állapot 3-6 hónap után alakul ki fokozatosan, a porc ugyanis rugalmasságánál fogva a műtét után lassan átformálódik.

A műtét utáni teendőkről, kellemetlenségekről, enyhe mellékhatásokról részletesen tájékoztatjuk pácienseinket. A leggyakoribb az első héten az arcduzzanat és a különböző erősségű fájdalom.

Legfontosabb tudnivalók röviden

 • műtét: 1-1,5 óra, helyi érzéstelenítésben, 1 óra altatásban
 • klinikai tartózkodás: 1-2 óra, altatás esetén 24 óra
 • kötés: 1 hét sapkakötés
 • kötözés: 7 nap múlva
 • extra: kötözésután 1-2 hétig fejpánt
 • varratszedés: 7-14. napon
 • munkaképesség: ideálisan 2 nap, max. 2 hét után
 • sport, fitnesz, wellness: 4-6 hét után

A műtét menete és részletei

Árak

Árak
Árak

Áraink minden esetben tájékoztató jellegűek, részletes árajánlattal csak a páciens állapotának és igényeinek pontos ismeretében készített műtéti terv birtokában szolgálhatunk.

A fülplasztika szinte kivétel nélkül kétoldali beavatkozás, de elvégezhető csak egy oldalon is.

Járulékos költség lehet a speciális, műtét utáni fej szorítópánt, aminek költsége 16-24.000 Ft.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Az árak minden esetben korrekciós, ill. rekonstrukciós műtétekre vonatkozó nettó árak.