Lapos has, vékony derék, kerek popsi

Zsírleszívás

Mindenki vágyik az irigyelt nőies kontúrra, hogy csinos, magabiztos nő legyen, ebben segítünk Önnek a lapos has, vékony derék, formás popsi és combok kialakításával.

A zsírleszívás eltünteti a nem kívánt zsírfeleslegeket, az összecsíphető, lógó hurkákat. Elvégezhető egy-egy területen, vagy akár a teljes testen is. A zsírleszívás elsimítja a duzzadt tokát, elvékonyítja a derekat, ellaposítja a hasat, vékonyabbá teszi a combokat kívül-belül.

Ma már lehetőség van a zsírleszívás alatt kinyert zsír átültetésére, amivel végezhető mellnagyobbítás saját zsírral, mellimplantátum nélkül, vagy természetes arcfiatalítás, ajakfeltöltés.

Felkészült a változásra?

Hívjon (+36) 30 299 1122– vagy – Jelentkezzen online

Zsírleszívás PAL technikával

Zsírleszívás PAL technikával
Zsírleszívás PAL technikával

A PAL zsírleszívás bármilyen testtájról, mint pl. has „úszógumi”, derék, bricsesz, kar „integető izom” stb. kíméletesen eltávolítja a zsírszövetet.

Mindezt 2-3 mm-es, apró szúrásokból, több irányból végezzük, hogy ideális kontúrt alakítsunk ki, és biztosítsuk a testtáj egyenletességét. PAL zsírleszívás esetén a kanülöket erre a célra kifejlesztett készülékek mozgatják, irányítják, ezzel lerövidítve a műtétet, és csökkentve a melléksérülések esélyét, súlyosságát.

Kinek javasolt a PAL zsírleszívás?

Azon pácienseinknek, akiknek sport, fogyókúra mellett sem múló apró zsírfeleslegük van, vagy akiknek kis súlyfeleslegük több testtájon jelentkezik. Hölgyeknek leginkább toka, has, belső-comb, bricsesz, kar, uraknak pedig has, nőies mell, toka, ágyék területeken.

A PAL zsírleszívás szinte bármennyi zsírszövetet, bármekkora területről eltávolít a biztonságosság határain belül, de testsúlycsökkentésre nem alkalmas.

Legjobb eredmény azoknál várható, akiknek nincs jelentős súlytöbbletük, és bőrük viszonylag feszes. Kombinálható arc-, nyak-, kar-, has-, fenék. és combplasztikával.

A PAL zsírleszívás eredménye

A műtét után azonnal látható eredmény látványosan karcsúbb derekat, laposabb tokát, hasat, vékonyabb combokat jelent. A végleges állapot 2-6 hónap után alakul ki, szinte hegek nélkül.

A zsírleszívás utáni kellemetlenségekről, enyhe mellékhatásokról részletesen tájékoztatjuk pácienseinket. Leggyakoribb az első 4-5 napban különböző erősségű fájdalom, duzzanat, véraláfutás.

Legfontosabb tudnivalók röviden

 • műtét: 1-3 óra, altatásban, vagy kisebb területeknél helyi érzéstelenítésben
 • klinikai tartózkodás: 2-24 óra, jelentős (>3L) zsírszívás esetén 48 óra!
 • kötés: 7 napig bőrszínű, steril Omnistrip ragasztócsíkok, fedőkötés
 • kötözés: 24 óra, 7, 14 nap múlva
 • extra: szorítónadrág, -ruha, pánt 6-8 hétig
 • varratszedés: 7-21. napon
 • munkaképesség: ideálisan 1 hét, max. 2 hét után
 • sport, fitnesz, wellness: 4-6 hét után

A zsírleszívás menete és részletei

Lézeres zsírbontás

Lézeres zsírbontás
Lézeres zsírbontás

A lézeres zsírbontás, zsírleszívás eltávolítja a zsírszövetet bizonyos testtájakról, mint pl. has „úszógumi”, derék, bricsesz, kar „integető izom” stb.

Mindezt heg nélkül, apró szúrásokból, több irányból végezzük, hogy ideális kontúrt alakítsunk ki, és biztosítsuk a testtáj egyenletességét. A lézer a zsírsejteket elolvasztja, majd a bőrt a testre zsugorítja. A lézeres zsírbontás a lehető legbiztonságosabb eljárás, mert nem okoz bevérzést, izom, ideg, vagy bőrroncsolódást.

Kinek javasolt a lézeres zsírleszívás?

Azon pácienseinknek, akiknek sport, fogyókúra mellett sem múló zsírfeleslegük van, vagy akiknek kis súlyfeleslegük több testtájon jelentkezik. Hölgyeknek leginkább toka, has, belső-comb, bricsesz, kar, uraknak pedig has, megnagyobbodott, nőies mell, toka, ágyék területeken.

Legjobb eredmény azoknál várható, akiknek nincs jelentős súlytöbbletük, és bőrük rugalmas.

A lézeres zsírleszívás eredménye

A műtét után azonnal látható eredmény látványosan laposabb, vékonyabb kezelt területet, és centimétereket zsugorodott, feszes bőrt jelent. A végleges állapot 2-3 hónap után alakul ki, pici, tűszúrásnyi hegekkel.

A lézeres zsírleszívás utáni kellemetlenségekről, enyhe mellékhatásokról részletesen tájékoztatjuk pácienseinket. A leggyakoribb az első 1-2 napban kialakuló duzzanat és enyhe fájdalom.

Legfontosabb tudnivalók röviden

 • műtét:1-3 óra, altatásban, vagy helyi érzéstelenítésben
 • klinikai tartózkodás: 2-24 óra, jelentős (>3L) zsírszívás esetén 48 óra!
 • kötés: 7 napig bőrszínű, steril Omnistrip ragasztócsíkok, fedőkötés
 • kötözés: 24 óra, 7, 14 nap múlva
 • extra: szorítónadrág, -ruha, pánt 1-3 hétig
 • varratszedés: nincs, szükség esetén 7-21. napon
 • munkaképesség: ideálisan 1-2 nap, max. 1 hét után
 • sport, fitnesz, wellness: 3-4 hét után

A lézeres zsírleszívás menete és részletei

Melyik zsírleszívás javasolt nekem?

Melyik zsírleszívás javasolt nekem?
Melyik zsírleszívás javasolt nekem?

A zsírleszívás nagyon biztonságos műtét, a világon évente több millióan választják a szépülésnek ezt a módját. Mi minden esetben arra törekszünk, hogy Ön ne csak a legnagyobb kényelemben, de professzionális körülmények közt, a legnagyobb biztonságban tudhassa magát.

A megfelelő eljárást együtt választja ki orvosával a részletes konzultáció során.

A döntés megkönnyítéséhez, már az első konzultációt megelőzően vizsgálja meg alakját tükörben, vagy egy aktuális fényképen, pl. telefonon, tableten!

PAL zsírleszívás javasolt, ha

 • a testtájék bőre feszes.
 • vastagabb a testtájék zsírfeleslege.
 • nagyobb kezelendő területről van szó.
 • több területet egyszerre szeretne szépíteni.

A lézeres zsírleszívás javasolt, ha

 • a testtájék bőre lazább, de rugalmas.
 • vékonyabb a zsírfelesleg.
 • kisebb a kezelendő terület.
 • egyszerre csak 1-2 területet szükséges kezelni.

Jelentősebb bőrfelesleg esetén annak eltávolítása has-, kar-, comb-, tokaplasztikával javasolt. Ha csak zsírfeleslege van, és bőrfeleslege nincs, PAL zsírleszívás javasolt. Ilyen esetben megfontolandó az „értékes” saját zsír azonnali átültetése mellnagyobbítás, fenékplasztikaarcfiatalítás céljára, vagy lefagyasztása későbbi felhasználás céljából.

Zsírleszívás árak

Zsírleszívás árak
Zsírleszívás árak

A zsírleszívás árak minden esetben tájékoztató jellegűek, részletes árajánlattal csak a páciens állapotának és igényeinek pontos ismeretében készített műtéti terv birtokában szolgálhatunk.

A zsírleszívás árak széles skálán mozognak hazánkban. Szoros kapcsolatban állnak az egyéb műtétek díjaival, mint pl. mellnagyobbítás ára, zsírátültetés ára stb. Hasonlóképp meghatározza a zsírleszívás műtét árát az orvos képzettsége, specialitása, a kórház felszereltsége, háttere stb. Az egyéni adottságok pedig, minimálisan, de tovább befolyásolhatják az árlistában megadott zsírleszívás árakat. Mi minden esetben egyénre szabott zsírleszívás árral dolgozunk, amit csak konzultációt követően tudunk megállapítani.
Egy felületesebb, gyorsabban elvégzett zsírleszívás ára alacsonyabb lehet, de elképzelhető, hogy hosszú távon lényegesen drágább lesz, ha ismételt vagy korrekciós beavatkozások szükségesek a műtét után. Épp ezért a magasabb zsírleszívás ár jelenthet nagyobb biztonságot és kisebb ráfordítást, ha megelőzzük vele az ismételt műtéteket.
A beavatkozások nagysága, kiterjedtsége, hossza is befolyásolja a zsírleszívás árát. Bulyovszky doktornál az érzékeny, kényes területeken lassan, vékonyabb kanülökkel, kézzel végzett zsírleszívás ára, a javasolt és szükséges beavatkozással együtt magasabb lehet.

Tovább növelheti a zsírleszívás árát a páciens alkata által, a műtét során igényelt kiegészítő beavatkozások, mint pl.szimmetrizáció, egyenletesség korrekció, heg felszabadítás stb.

A zsírleszívás ára nem tartalmazza olyan műtétek árait, amelyek elvégezhetők a zsírleszívással egyszerre, de nem közvetlenül ahhoz tartozó beavatkozások. Ilyen lehet pl. a saját zsíros mellnagyobbítás vagy brazil lift (saját zsírátültetéses popsi nagyobbítás), aminek árából ilyenkor jelentős kedvezményben részesülhet a páciens, de a mellnagyobbítás ára minden esetben a zsírleszívás ár mellett, attól függetlenül kerül meghatározásra.

Mi körültekintően dolgoztuk ki a saját zsírleszívás árainkat tekintettel a következőkre:
zsírleszívás specialista, a zsírleszívások terén is kiemelkedő tapasztalattal rendelkező plasztikai sebész;
általános sebész végzettséggel és kiemelkedő mell helyreállító, és melldaganat és hasi műtéti tapasztalattal rendelkező plasztikai sebész;
prémium PAL, Nouvag, Tulip stb. orvosi eszköztár;
prémium minőségű, legmagasabb színvonalú biztonságot nyújtó, valódi kórházi háttér;
ennek megfelelően a zsírleszívás ára nagyjából 490.000 és 1.390.000 forint között alakul.

Járulékos költség lehet a speciális, műtét utáni szorító ruha, aminek költsége 19-69.000 Ft, de higiénés szempontból javasolt egy második beszerzése is.

A hazai zsírleszívás árak jellemzően 500.000 és 1.900.000 forint közt mozognak.

A zsírleszívás árak az árfolyamok, ill. a körülmények függvényében változhatnak. Az árak minden esetben korrekciós, ill. rekonstrukciós műtétekre vonatkozó nettó árak.