Lapos has, vékony derék, kerek popsi

Zsírleszívás

Mindenki vágyik az irigyelt nőies kontúrra, hogy csinos, magabiztos nő legyen, ebben segítünk Önnek a lapos has, vékony derék, formás popsi és combok kialakításával.

A zsírleszívás eltünteti a nem kívánt zsírfeleslegeket, az összecsíphető, lógó hurkákat. Elvégezhető egy-egy területen, vagy akár a teljes testen is. A zsírleszívás elsimítja a duzzadt tokát, elvékonyítja a derekat, ellaposítja a hasat, vékonyabbá teszi a combokat kívül-belül.

Ma már lehetőség van a zsírleszívás alatt kinyert zsír átültetésére, amivel végezhető mellnagyobbítás saját zsírral, mellimplantátum nélkül, vagy természetes arcfiatalítás, ajakfeltöltés.

Felkészült a változásra?

Hívjon (+36) 30 299 1122– vagy – Jelentkezzen online

Zsírleszívás PAL technikával

Zsírleszívás PAL technikával
Zsírleszívás PAL technikával

A PAL zsírleszívás bármilyen testtájról, mint pl. has „úszógumi”, derék, bricsesz, kar „integető izom” stb. kíméletesen eltávolítja a zsírszövetet.

Mindezt 2-3 mm-es, apró szúrásokból, több irányból végezzük, hogy ideális kontúrt alakítsunk ki, és biztosítsuk a testtáj egyenletességét. PAL zsírleszívás esetén a kanülöket erre a célra kifejlesztett készülékek mozgatják, irányítják, ezzel lerövidítve a műtétet, és csökkentve a melléksérülések esélyét, súlyosságát.

Kinek javasolt a PAL zsírleszívás?

Azon pácienseinknek, akiknek sport, fogyókúra mellett sem múló apró zsírfeleslegük van, vagy akiknek kis súlyfeleslegük több testtájon jelentkezik. Hölgyeknek leginkább toka, has, belső-comb, bricsesz, kar, uraknak pedig has, nőies mell, toka, ágyék területeken.

A PAL zsírleszívás szinte bármennyi zsírszövetet, bármekkora területről eltávolít a biztonságosság határain belül, de testsúlycsökkentésre nem alkalmas.

Legjobb eredmény azoknál várható, akiknek nincs jelentős súlytöbbletük, és bőrük viszonylag feszes. Kombinálható arc-, nyak-, kar-, has-, fenék. és combplasztikával.

A PAL zsírleszívás eredménye

A műtét után azonnal látható eredmény látványosan karcsúbb derekat, laposabb tokát, hasat, vékonyabb combokat jelent. A végleges állapot 2-6 hónap után alakul ki, szinte hegek nélkül.

A zsírleszívás utáni kellemetlenségekről, enyhe mellékhatásokról részletesen tájékoztatjuk pácienseinket. Leggyakoribb az első 4-5 napban különböző erősségű fájdalom, duzzanat, véraláfutás.

Legfontosabb tudnivalók röviden

 • műtét: 1-3 óra, altatásban, vagy kisebb területeknél helyi érzéstelenítésben
 • klinikai tartózkodás: 2-24 óra, jelentős (>3L) zsírszívás esetén 48 óra!
 • kötés: 7 napig bőrszínű, steril Omnistrip ragasztócsíkok, fedőkötés
 • kötözés: 24 óra, 7, 14 nap múlva
 • extra: szorítónadrág, -ruha, pánt 6-8 hétig
 • varratszedés: 7-21. napon
 • munkaképesség: ideálisan 1 hét, max. 2 hét után
 • sport, fitnesz, wellness: 4-6 hét után

A zsírleszívás menete és részletei

Lézeres zsírbontás

Lézeres zsírbontás
Lézeres zsírbontás

A lézeres zsírbontás, zsírleszívás eltávolítja a zsírszövetet bizonyos testtájakról, mint pl. has „úszógumi”, derék, bricsesz, kar „integető izom” stb.

Mindezt heg nélkül, apró szúrásokból, több irányból végezzük, hogy ideális kontúrt alakítsunk ki, és biztosítsuk a testtáj egyenletességét. A lézer a zsírsejteket elolvasztja, majd a bőrt a testre zsugorítja. A lézeres zsírbontás a lehető legbiztonságosabb eljárás, mert nem okoz bevérzést, izom, ideg, vagy bőrroncsolódást.

Kinek javasolt a lézeres zsírleszívás?

Azon pácienseinknek, akiknek sport, fogyókúra mellett sem múló zsírfeleslegük van, vagy akiknek kis súlyfeleslegük több testtájon jelentkezik. Hölgyeknek leginkább toka, has, belső-comb, bricsesz, kar, uraknak pedig has, megnagyobbodott, nőies mell, toka, ágyék területeken.

Legjobb eredmény azoknál várható, akiknek nincs jelentős súlytöbbletük, és bőrük rugalmas.

A lézeres zsírleszívás eredménye

A műtét után azonnal látható eredmény látványosan laposabb, vékonyabb kezelt területet, és centimétereket zsugorodott, feszes bőrt jelent. A végleges állapot 2-3 hónap után alakul ki, pici, tűszúrásnyi hegekkel.

A lézeres zsírleszívás utáni kellemetlenségekről, enyhe mellékhatásokról részletesen tájékoztatjuk pácienseinket. A leggyakoribb az első 1-2 napban kialakuló duzzanat és enyhe fájdalom.

Legfontosabb tudnivalók röviden

 • műtét:1-3 óra, altatásban, vagy helyi érzéstelenítésben
 • klinikai tartózkodás: 2-24 óra, jelentős (>3L) zsírszívás esetén 48 óra!
 • kötés: 7 napig bőrszínű, steril Omnistrip ragasztócsíkok, fedőkötés
 • kötözés: 24 óra, 7, 14 nap múlva
 • extra: szorítónadrág, -ruha, pánt 1-3 hétig
 • varratszedés: nincs, szükség esetén 7-21. napon
 • munkaképesség: ideálisan 1-2 nap, max. 1 hét után
 • sport, fitnesz, wellness: 3-4 hét után

A lézeres zsírleszívás menete és részletei

Melyik zsírleszívás javasolt nekem?

Melyik zsírleszívás javasolt nekem?
Melyik zsírleszívás javasolt nekem?

A zsírleszívás nagyon biztonságos műtét, a világon évente több millióan választják a szépülésnek ezt a módját. Mi minden esetben arra törekszünk, hogy Ön ne csak a legnagyobb kényelemben, de professzionális körülmények közt, a legnagyobb biztonságban tudhassa magát.

A megfelelő eljárást együtt választja ki orvosával a részletes konzultáció során.

A döntés megkönnyítéséhez, már az első konzultációt megelőzően vizsgálja meg alakját tükörben, vagy egy aktuális fényképen, pl. telefonon, tableten!

PAL zsírleszívás javasolt, ha

 • a testtájék bőre feszes.
 • vastagabb a testtájék zsírfeleslege.
 • nagyobb kezelendő területről van szó.
 • több területet egyszerre szeretne szépíteni.

A lézeres zsírleszívás javasolt, ha

 • a testtájék bőre lazább, de rugalmas.
 • vékonyabb a zsírfelesleg.
 • kisebb a kezelendő terület.
 • egyszerre csak 1-2 területet szükséges kezelni.

Jelentősebb bőrfelesleg esetén annak eltávolítása has-, kar-, comb-, tokaplasztikával javasolt. Ha csak zsírfeleslege van, és bőrfeleslege nincs, PAL zsírleszívás javasolt. Ilyen esetben megfontolandó az „értékes” saját zsír azonnali átültetése mellnagyobbítás, fenékplasztikaarcfiatalítás céljára, vagy lefagyasztása későbbi felhasználás céljából.

Zsírleszívás árak

Zsírleszívás árak
Zsírleszívás árak

A zsírleszívás árak minden esetben tájékoztató jellegűek, részletes árajánlattal csak a páciens állapotának és igényeinek pontos ismeretében készített műtéti terv birtokában szolgálhatunk.

A PAL zsírleszívás gyors, biztonságos eljárás, főleg több, nagyobb terület kezelése esetén, így árai is a hagyományos zsírszíváshoz állnak közel.

A kézi zsírleszívás időigényesebb, de még biztonságosabb eljárás, főleg finom, óvatos kezelést igénylő területek, ill. érzékeny bőrtípus, laza kötőszövet kezelése esetén javasolt.

A kényelmesebb altatás plusz költséget jelent a hotel szolgáltatással, zsírszívó ruhával, varratszedéssel együtt. Előnye, hogy bármennyi terület kezelhető egyszerre.

Járulékos költség lehet a speciális, műtét utáni szorító ruha, aminek költsége 19-69.000 Ft, de higiénés szempontból javasolt egy második beszerzése is.

A zsírleszívás árak az árfolyamok, ill. a körülmények függvényében változhatnak. Az árak minden esetben korrekciós, ill. rekonstrukciós műtétekre vonatkozó nettó árak.