Feszes, fiatal nyak

Nyakplasztika, tokaplasztika

A nyak életkorunk egyik legszembetűnőbb tükre, ennek szépítésében, fiatalításában segítünk Önnek a leglátványosabb ránctalanító, bőrfiatalító eljárásokkal.

A nyak-, és tokaplasztika után az arc látványosan, de természetesen fiatalabb karakterű lesz. A toka-, és a nyak bőrét megfeszítjük, szinte láthatatlanná váló hegekkel felvarrjuk eredeti helyére, hogy természetes és tartós eredményt érjünk el. A táskákat eltüntetjük, kisimítjuk a felületes ráncokat és a mély redőket.

Elvégezhető egyszerre, az arc egész alsó részét szépítve, vagy egyes részein külön-külön.

Felkészült a változásra?

Hívjon (+36) 30 299 1122– vagy – Jelentkezzen online

Nyakplasztika

Nyakplasztika
Nyakplasztika

Nyakplasztikával a meglazult bőrt eredeti helyére felhúzzuk és visszavarrjuk. Ezzel a nyak és részben a toka bőrét is feszesebbé, fiatalosabbá tesszük, visszaállítva azok üde megjelenését. A nyakplasztika legtöbbször a teljes arcplasztika része, de tokaplasztikával kombinálva, vagy önállóan is elvégezhető. Javasolt a nyak vékonyítása zsírleszívással, amivel lézeres kezelés esetén a nyak teljes feszesítése megoldható.

A műtét biztonságos beavatkozás, már aznap otthon pihenhet, és egy hét múlva szabadon élvezheti, ahogy ránctalan, fiatal nyaka átvarázsolja Önt és világát.

Látványos, hosszantartó eredmény

A műtét után azonnal látható eredmény látványosan fiatal, feszes és ránctalan nyakbőrt jelent, vagyis 5-10 évvel fiatalabb megjelenést. A végleges állapot 1-2 hónap után alakul ki, mindez szinte láthatatlan, hajszálvékony hegekkel a fül mögött és a hajas fejbőr területén.

A műtét utáni teendőkről, kellemetlenségekről, enyhe mellékhatásokról részletesen tájékoztatjuk pácienseinket. A leggyakoribb az első héten a nyakfeszülés és az enyhe fájdalom.

Legfontosabb tudnivalók röviden

 • műtét: 1 óra, altatásban, 1-1,5 óra, helyi érzéstelenítésben
 • klinikai tartózkodás: altatás esetén 24 óra, helyi érzéstelenítésnél 2-3 óra
 • kötés: 7 napig bőrszínű, steril ragasztócsíkok, állandó kötés
 • kötözés: 24 óra (szükség esetén drén eltávolítás), 7, 14 nap múlva
 • extra: 1 hétig fejpánt, majd 1 hétig levehető fejpánt
 • varratszedés: 7., 14. napon
 • munkaképesség: ideálisan 1 hét, max. 2 hét után
 • sport, fitnesz, wellness: 4-6 hét után

A műtét menete és részletei

Tokaplasztika

Tokaplasztika
Tokaplasztika

Tokaplasztika során eltávolítjuk a felesleges zsírt, meghúzzuk és visszavarrjuk a meglazult bőrt. Ezzel a toka és részben a nyak bőrét is feszesebbé, fiatalosabbá tesszük, visszaállítva azok üde megjelenését. Nagyfokú lógás esetén a nyakizmot is megvarrjuk, hogy igazán tartós feszességet érjünk el. A toka táskája zsírleszívással is kezelhető, Lipolite lézeres kezelés esetén pedig a toka bőr teljes feszesítése megoldható. A tokaplasztikát legtöbbször önállóan, vagy nyakplasztikával együtt végezzük, de arcplasztikával is kombinálhatjuk.

Látványos, hosszantartó eredmény

A műtét után azonnal látható eredmény látványosan feszes, táska nélküli tokát jelent, vagyis évekkel fiatalabb megjelenést. A végleges állapot néhány hónap alatt alakul ki, mindez szinte láthatatlan, hajszálvékony heggel az áll alatt.

A műtét utáni teendőkről, kellemetlenségekről, enyhe mellékhatásokról részletesen tájékoztatjuk pácienseinket. A leggyakoribb az első héten a tokaduzzanat és az enyhe fájdalom.

Legfontosabb tudnivalók röviden

 • műtét: 0,5-1 óra, altatásban, vagy helyi érzéstelenítésben
 • klinikai tartózkodás: altatás esetén 24 óra, helyi érzéstelenítésnél 2-3 óra
 • kötés: 7 napig bőrszínű, steril ragasztócsíkok, állandó kötés
 • kötözés: 24 óra (szükség esetén drén eltávolítás), 7, 14 nap múlva
 • extra: 5-7 napig szorítópánt, majd szükség esetén még egy hétig
 • varratszedés: szükség esetén 14. napon
 • munkaképesség: ideálisan 1 hét, max. 2 hét után
 • sport, fitnesz, wellness: 4-6 hét után

A műtét menete és részletei

Tokaplasztika, nyakplasztika árak

Tokaplasztika, nyakplasztika árak
Tokaplasztika, nyakplasztika árak

Áraink minden esetben tájékoztató jellegűek, részletes árajánlattal csak a páciens állapotának és igényeinek pontos ismeretében készített műtéti terv birtokában szolgálhatunk.

A nyak, ill. tokaplasztika árak széles skálán mozognak hazánkban. Szoros kapcsolatban állnak az egyéb műtétek díjaival, mint pl. arcplasztika ára, szemhéjplasztika ára stb. Hasonlóképp meghatározza a nyak, ill. tokaplasztika műtét árát az orvos képzettsége, specialitása, a kórház felszereltsége, háttere stb. Az egyéni adottságok pedig, minimálisan, de tovább befolyásolhatják az árlistában megadott nyak, ill. tokaplasztika árakat. Mi minden esetben egyénre szabott nyak, ill. tokaplasztika árral dolgozunk, amit csak konzultációt követően tudunk megállapítani.
Az egyszerűbb, csak bőrkimetszéssel elvégzett nyak, ill. tokaplasztika ára alacsony, de elképzelhető, hogy hosszú távon lényegesen drágább lesz, ha ismételt beavatkozások szükségesek a műtét után. Épp ezért a magasabb nyak, ill. tokaplasztika ár jelenthet nagyobb biztonságot és kisebb ráfordítást, ha megelőzzük vele az ismételt műtéteket.
A beavatkozások nagysága, kiterjedtsége, hossza is befolyásolja a nyak, ill. tokaplasztika árát. Bulyovszky doktornál a nyak középső és alsó részét is érintő, és akár izomvarratot is tartalmazó nyak, ill. tokaplasztika ára, a javasolt és szükséges beavatkozásokkal együtt magasabb lehet.

Tovább növelheti a nyak, ill. tokaplasztika árát a páciens alkata által, a műtét során igényelt kiegészítő beavatkozások, mint pl. zsírleszívás, saját zsír átültetés ráncfeltöltés, szimmetrizáció stb.

A nyak, ill. tokaplasztika ára nem tartalmazza olyan műtétek árait, amelyek elvégezhetők a nyak, ill. tokaplasztikával egyszerre, de nem közvetlenül ahhoz tartozó beavatkozások. Ilyen lehet pl. az arcplasztika stb. aminek árából ilyenkor jelentős kedvezményben részesülhet a páciens, de a pl. a mellplasztika ára minden esetben a nyak, ill. tokaplasztika ár mellett, attól függetlenül kerül meghatározásra.

Mi körültekintően dolgoztuk ki a saját nyak, ill. tokaplasztika árainkat tekintettel a következőkre:
arcplasztika specialista, a nyak, ill. tokaplasztikák terén is kiemelkedő tapasztalattal rendelkező plasztikai sebész;
általános sebész végzettséggel és kiemelkedő pajzsmirigy és fej-nyaki műtéti tapasztalattal rendelkező plasztikai sebész;
prémium minőségű, legmagasabb színvonalú biztonságot nyújtó, valódi kórházi háttér;
ennek megfelelően a nyak, ill. tokaplasztika ára nagyjából 690.000 és 1.190.000 forint között alakul.

A hazai nyak, ill. tokaplasztika árak jellemzően 500.000 és 2.000.000 forint közt mozognak.

Járulékos költségek lehetnek az arc szorító, kompressziós pánt, 19-34.000 Ft.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Az árak minden esetben korrekciós, ill. rekonstrukciós műtétekre vonatkozó nettó árak.