Feszes has, vékony derék

Hasplasztika

Mindenki vágyik az irigyelt nőies kontúrra, hogy csinos, magabiztos nő legyen, ebben segítünk Önnek a lapos has, formás derék kialakításával.

A hasplasztika során laposabb, feszesebb hasat és karcsúbb, vékonyabb derekat alakítunk ki, visszaadva azok ideális, nőies formáját. A hasplasztika a kellemetlen alhasi, köldök feletti bőr- és zsírfelesleget eltávolítja, a hasfalat megerősíti, és a bőrt a hasfalra feszíti.

A hasplasztika elvégezhető külön az alhason, vagy a teljes hason, és kombinálható zsírleszívással a legjobb eredményért. A leszívott zsírral mellnagyobbítás végezhető.

Felkészült a változásra?

Hívjon (+36) 30 299 1122– vagy – Jelentkezzen online

Hasplasztika

Hasplasztika
Hasplasztika

Hasplasztika során a hasi bőr-zsírfeleslegeit eltávolítjuk, ha szükséges a hasfal elődomborodó közepét feszesre varrjuk, majd a has bőrét megfeszítjük.

A jobb eredmény, a hastáji zsírszövet elvékonyítása, és a még szebb kontúr érdekében javasolt a kiegészítő zsírleszívás, a kombinált hasplasztika.

Kiterjedtségétől függően egyszerű, helyi injekciós beavatkozás, és a legnagyobb plasztikai műtét is lehet.

Kinek javasolt a hasplasztika?

Azon pácienseinknek, akiknek minden igyekezete ellenére szülés, fogyás után meglazult, striás lett a has bőre, vagy az évek során „úszógumi” alakult ki, és ez a kis bőrfelesleg a ruhán átlátszik, a nadrágból kifordul. Azoknak, akik laposabb hasat, karcsúbb derekat, feszesebb hasbőrt szeretnének. Akik zsírleszívás mellett döntöttek, de utána jelentős bőrfeleslegük maradna.

Legjobb eredmény azoknál várható, akiknek a felhasban is van bőrfeleslegük, zsírfelesleg mérsékelt, hasuk nem elődomborodó, bőrük rugalmas, és nem dohányoznak.

A hasplasztika jelentős testsúlycsökkentésre nem alkalmas.

A hasplasztika eredménye

Az azonnali eredmény látványosan lapos, feszes hasat, fiatalos, karcsú derekat jelent, mindezt vékony, rejtett heggel a bikinivonal alatt. A végleges állapot 3-6 hónap múlva alakul ki.

A hasplasztika utáni kellemetlenségekről, mellékhatásokról részletesen tájékoztatjuk pácienseinket. A leggyakoribb az első héten a különböző erősségű fájdalom, és 2-3 hétig hasduzzanat, feszülés.

Legfontosabb tudnivalók röviden

 • műtét: 2-4 óra, altatás
 • klinikai tartózkodás: 24 óra, kiterjesztett műtét esetén 48 óra!
 • kötés: 7 napig bőrszínű, steril Omnistrip ragasztócsíkok, fedőkötés
 • kötözés: 24 óra, 7, 14 nap múlva
 • extra: szorítónadrág, -ruha, haskötő 2-3 hónapig
 • varratszedés: szükség esetén a 14-28. napon
 • munkaképesség: ideálisan 2 hét, max. 8 hét után
 • sport, fitnesz, wellness: 6-8 hét után

A hasplasztika menete és részletei

Hasplasztika TB támogatása

A műtétet az OEP azoknak támogatja, akiknél a kóros elhízás miatt, belgyógyászati felügyelet mellett elért jelentős fogyás miatti bőrfelesleg alakult ki. Ehhez zárójelentést, fényképet és testtömeg index változás igazolást szükséges mellékelni, számítási segédlet itt található.

Mini hasplasztika

Mini hasplasztika
Mini hasplasztika

Mini hasplasztika során az alhasi bőr-, és zsírfeleslegeit eltávolítjuk, ha szükséges a hasfal elődomborodó közepét feszesre varrjuk, majd a has bőrét megfeszítjük.

A jobb eredmény, a hastáji zsírszövet elvékonyítása, és a még szebb kontúr érdekében javasolt a kiegészítő zsírleszívás.

Kinek javasolt a mini hasplasztika?

Azon pácienseinknek, akiknek meglazult az alhasi bőre, vagy az évek során „úszógumi” alakult ki, és ez a kis bőrfelesleg a ruhán átlátszik, a nadrágból kifordul. Akik egyszerűen csak laposabb, feszesebb alhasat szeretnének, vagy zsírleszívás mellett döntöttek, de utána jelentős alhasi bőrfeleslegük maradna.

Legjobb eredmény azoknál várható, akiknek csak az alhasban van bőrfeleslegük, vagy ott elődomborodó a zsírfelesleg, és bőrük nem rugalmas.

A mini hasplasztika testsúlycsökkentésre nem alkalmas.

A mini hasplasztika TB támogatással nem végezhető.

A mini hasplasztika eredménye

Az azonnali eredmény látványosan lapos, feszes alhasat jelent rövid, vékony heggel a bikinivonal alatt elrejtve. A végleges állapot 2-3 hónap múlva alakul ki.

A mini hasplasztika utáni kellemetlenségekről, mellékhatásokról részletesen tájékoztatjuk pácienseinket. A leggyakoribb az első 2-3 napban enyhe fájdalom, duzzanat, feszülés.

Legfontosabb tudnivalók röviden

 • műtét: 1/2-1,5 óra, helyi érzéstelenítésben vagy altatásban
 • klinikai tartózkodás: 2 óra, altatás esetén 24 óra
 • kötés: 7 napig bőrszínű, steril Omnistrip ragasztócsíkok, fedőkötés
 • kötözés: sz. e. 24 óra, 7, 14 nap múlva
 • extra: szorítónadrág, -ruha, haskötő 4-8 hétig
 • varratszedés: szükség esetén a 14-28. napon
 • munkaképesség: ideálisan 1 hét, max. 2 hét után
 • sport, fitnesz, wellness: 4-6 hét után

A mini hasplasztika menete és részletei

Melyik hasplasztika javasolt nekem?

Melyik hasplasztika javasolt nekem?
Melyik hasplasztika javasolt nekem?

A mini hasplasztika egyszerű, helyi injekciós műtét, míg a kombinált teljes hasplasztika hosszabb és megterhelőbb. Mi minden esetben arra törekszünk, hogy Ön a legnagyobb kényelemben, és professzionális körülmények közt, a legnagyobb biztonságban tudhassa magát.

A döntés megkönnyítéséhez, már az első konzultációt megelőzően vizsgálja meg alakját tükörben, vagy egy aktuális fényképen, pl. telefonon, tableten!

A megfelelő hasplasztika típust együtt választja ki orvosával a részletes konzultáció során.

Teljes hasplasztika javasolt, ha

 • a bőre laza a köldök környékén.
 • a felhasban összecsíphető bőrfeleslege van.
 • a felhasban a hasfal elődomborodik.

Mini hasplasztika javasolt, ha

 • csak az alhasban észlel bőrfelesleget.
 • „úszógumi”-ja van.
 • a császármetszés hege, és a rálógó bőr okoz problémát.

Kiegészítő zsírleszívás javasolt, ha a bőrfelesleg mellett jelentős zsírfelesleg észlelhető. Az így kialakított vékonyabb bőr lényegesen szebb végeredményt ad, vagy sokkal vékonyabb derék, csípő alakítható ki.

Hasplasztika árak

Hasplasztika árak
Hasplasztika árak

Oldalainkon a hasplasztika árak minden esetben tájékoztató jellegűek, részletes árajánlattal csak a páciens állapotának és igényeinek pontos ismeretében készített műtéti terv birtokában szolgálhatunk.

A hasplasztika árak széles skálán mozognak hazánkban. Szoros kapcsolatban állnak az egyéb műtétek díjaival, mint pl. zsírleszívás ára, mellplasztika ára stb. Hasonlóképp meghatározza a hasplasztika műtét árát az orvos képzettsége, specialitása, a kórház felszereltsége, háttere stb. Az egyéni adottságok pedig, minimálisan, de tovább befolyásolhatják az árlistában megadott hasplasztika árakat. Mi minden esetben egyénre szabott hasplasztika árral dolgozunk, amit csak konzultációt követően tudunk megállapítani.

Az egyszerűen, önmagában elvégzett – csak bőrkimetszéses –  hasplasztika ára alacsony, de elképzelhető, hogy hosszú távon lényegesen drágább lesz, ha további beavatkozások szükségesek a műtét után. Épp ezért a magasabb hasplasztika ár jelenthet nagyobb biztonságot és kisebb ráfordítást, ha megelőzünk további műtéteket.

A kiegészítő beavatkozások száma, milyensége, mértéke is befolyásolja a hasplasztika árát. Bulyovszky doktornál a kombinált hasplasztika ára, az összes kiegészítő, de javasolt vagy szükséges kiegészítő beavatkozással magasabb lehet.

Az extrém esetekben végzett körkörös hasplasztika ára azonban még magasabb, a megnövekedett sterilitási igény, a páciens forgatása miatt jelentősen megnövekedett műtéti idő stb. közel másfélszeresére növelheti a hasplasztika árát.

Tovább növelheti a hasplasztika árát a páciens alkata által, a műtét során igényelt kiegészítő beavatkozások, mint pl. zsírleszívás, hasfal varrat, köldöksérv, hasfali sérv zárás, háló beültetés, nagyajak feszesítés, lágyéktáji body lifting stb.

A hasplasztika ára nem tartalmazza olyan műtétek árait, amelyek elvégezhetők a hasplasztikával egyszerre, de nem közvetlenül ahhoz tartozó beavatkozások. Ilyen lehet pl. a saját zsíros mellnagyobbítás, aminek árából ilyenkor jelentős kedvezményben részesülhet a páciens, de a mellnagyobbítás ára minden esetben a hasplasztika ár mellett, attól függetlenül kerül meghatározásra.

A mini hasplasztika ár lényegesen alacsonyabb, de fontos megjegyezni, hogy az minden esetben csak az alhasat szépíti, változtatja meg. A sokszor szükséges kiegészítő beavatkozások, mint pl. zsírleszívás, vénuszdomb emelés stb. nem csak az alhasra terjedhetnek ki, így jelentős többletköltséggel járhatnak. Ez megközelítheti a teljes vagy kombinált hasplasztika árát, így sokszor érdemesebb azt választani, a sokkal látványosabb eredmény és kiterjedtebb hatás miatt.

Mi körültekintően dolgoztuk ki a saját hasplasztika árainkat tekintettel a következőkre:
hasplasztika specialista, a hasplasztikák terén is kiemelkedő tapasztalattal rendelkező plasztikai sebész;
általános (hasi) sebész végzettséggel és kiemelkedő hasi-, sérv műtéti tapasztalattal rendelkező plasztikai sebész;
prémium minőségű, legmagasabb színvonalú biztonságot nyújtó, valódi kórházi háttér;
ennek megfelelően a hasplasztika ára nagyjából 900.000 és 1.900.000 forint között alakul.

Járulékos költség lehet a speciális, műtét utáni haskötő és szorító ruha, aminek költsége 19-68.000 Ft, de higiénés szempontból javasolt egy második beszerzése is.

A hazai hasplasztika árak jellemzően 800.000 és 2.400.000 forint közt mozognak.

A hasplasztika árak az árfolyamok, ill. a körülmények függvényében változhatnak. Az árak minden esetben korrekciós, ill. rekonstrukciós műtétekre vonatkozó nettó árak.