Önbizalom, büszkeség, nőiesség

Mellplasztika, mellnagyobbítás

A női mell a szexualitás, a személyiség, az önbizalom megtestesülése, ezért segítünk Önnek a nagyobb, dekoratív, telt keblek kialakításában.

A mellplasztika során mellei nagyobbak, feszesebbek, szimmetrikusabbak lesznek, dekoltázsa teltebbé, domborúbbá válik. Szinte láthatatlanná halványodó hegekkel a mirigy és a mellizom mögé mellimplantátumot ültetünk be, vagy hegek nélkül, saját zsír injekciókkal töltjük fel a melleket.

A mellnagyobbítás a serdülőkor óta kicsi, lapos, vagy szülés, szoptatás után megfogyatkozott, megereszkedett, esetleg eltérő nagyságú, aszimmetrikus melleket nagyobbítja, szépíti meg.

Felkészült a változásra?

Hívjon (+36) 30 299 1122– vagy – Jelentkezzen online

Mellnagyobbítás implantátummal

Mellnagyobbítás implantátummal
Mellnagyobbítás implantátummal

Az implantátumos mellnagyobbítás során zselés szilikon géllel töltött, szilikon burokból álló implantátumot ültetünk be a bőr alá egy rövid metszésből, ami rejtett, alig észrevehető, vékony heggel jár.

A mellnagyobbítás rövid, biztonságos beavatkozás, már másnap otthon pihenhet, és egy hét múlva szabadon élvezheti, ahogy szép, új mellei átvarázsolják Önt és világát.

A PERFECT YOU Plasztikai Sebészet által használt mellimplantátumok csak a bizonyítottan legjobb minőségű, élettartam garanciás implantátumok lehetnek.

A mellnagyobbítás eredménye

A műtét után azonnal látható eredmény látványosan nagyobb, kerekebb, teltebb melleket jelent. A végleges állapot 2-3 hónap után alakul ki, mindez szinte láthatatlan, hajszálvékony hegekkel.

A mellnagyobítás utáni teendőkről, kellemetlenségekről, enyhe mellékhatásokról részletesen tájékoztatjuk pácienseinket. A leggyakoribb az első 4-5 napban a mell feszülés és a különböző erősségű fájdalom.

Legfontosabb tudnivalók röviden

 • műtét: 1-2 óra, altatásban
 • klinikai tartózkodás: 24 óra
 • kötés: 7 napig bőrszínű, steril ragasztócsíkok, fedőkötés
 • kötözés: 24 óra (szükség esetén dréneltávolítás), 7, 14 nap múlva
 • extra: 6-8 hétig speciális melltartó, szorító pánt
 • varratszedés: nincs, szükség esetén 14-21. napon
 • munkaképesség: ideálisan 1 hét, max. 2 hét után
 • sport, fitnesz, wellness: 6-8 hét után

A mellnagyobbítás menete és részletei

Mellnagyobbítás saját zsírral

Mellnagyobbítás saját zsírral
Mellnagyobbítás saját zsírral

Mellnagyobbítás saját zsírral során az átültetett zsírt kis injekciószúrásokkal ültetjük a mellbe, a bőr alá. Mindezt hegek nélkül, több irányból, hogy a legvonzóbb formát alakítsuk ki.

A befecskendezéshez szükséges zsírsejteket zsírleszívás segítségével távolítjuk el a hasról, derékről, bricseszről, karról vagy combról. Az átültetett zsírszövet növeli a mell méretét, akár több kosár mérettel is, mintha szilikon implantátumot helyeztünk volna be, de természetes mozgású, tapintású melleket eredményez.

Mellnagyobbítás hegek nélkül

Az azonnali eredmény látványosan nagyobb, teltebb, kerekebb, de természetes melleket jelent, látható hegek nélkül. A végleges állapot 3-6 hónap múlva alakul ki.

A mellnagyobbítás saját zsírral utáni teendőkről, kellemetlenségekről, enyhe mellékhatásokról részletesen tájékoztatjuk pácienseinket. A leggyakoribb az első 1-2 héten a mell ödéma, feszülés és az enyhe fájdalom a zsírleszívás helyein.

Mik a mellnagyobbítás saját zsírral előnyei?

A műtét valójában „kettő az egyben” beavatkozás, mivel zsírleszívás történik a kiválasztott területeken, és a leszívott zsírt használjuk a fel mellnagyobbítás során.

Az átültetéses zsírleszívás kibővíthető alakformáló zsírleszívással is.

A mellnagyobbítás saját zsírral előnye még, hogy nem kerül idegen anyag a szervezetbe (pl. szilikon mellimplantátum). A felépülési idő rövidebb, mint implantátumos mellnagyobbításnál.

Legfontosabb tudnivalók röviden

 • műtét: 1-4 óra, altatásban
 • klinikai tartózkodás: 24 óra, jelentős zsírszívás esetén 48 óra
 • kötés: 7 napig bőrszínű, steril ragasztócsíkok, fedőkötés
 • kötözés: 24 óra, 7, 14 nap múlva
 • extra: 6-8 hétig speciális melltartó
 • varratszedés: nincs, szükség esetén 14-21. napon
 • munkaképesség: ideálisan 1 hét, max. 2 hét után
 • sport, fitnesz, wellness: 4-6 hét után

A mellnagyobbítás saját zsírral menete és részletei

Melyik mellnagyobbítás javasolt nekem?

Melyik mellnagyobbítás javasolt nekem?
Melyik mellnagyobbítás javasolt nekem?

A mellnagyobbítás nagyon biztonságos műtét, a világon évente több mint egymillióan választják a szépülésnek ezt a módját. Mi minden esetben arra törekszünk, hogy Ön ne csak a legnagyobb kényelemben, de professzionális körülmények közt, a legnagyobb biztonságban tudhassa magát.

A döntés megkönnyítéséhez, már az első konzultációt megelőzően vizsgálja meg melleit, alakját tükörben, vagy egy aktuális fényképen, pl. telefonon, tableten!

Az Önnek megfelelő mellnagyobbítást együtt választja ki orvosával a részletes konzultáció során.

Implantátumos mellnagyobbítás javasolt, ha

 • egyszerűen nagyobb melleket szeretne, gyorsan, biztonságosan.
 • nagyon nagyot szeretne – mirigy alá helyezzük az implantátumot.
 • sportol és vékony alkatú – izom-, vagy izompólya alá helyezzük az implantátumot.
 • természeteset szeretne – csepp alakú implantátumot helyezünk be.
 • feltünő mellekre vágyik – kerek implantátumot helyezünk be.

A mellnagyobbítás saját zsírral előnye, hogy

 • nem kerül idegen anyag a szervezetbe.
 • kizárjuk a tokzsugorodást.
 • természetes hatású, nagyobb melleket kap.
 • alakformáló zsírleszívás is történhet, a leszívott zsírt ültetjük át.
 • kevésbé feltűnő a környezetének.
 • nincs heg.
 • megereszkedett mell esetén alkalmas a mellfelvarrás kiváltására.
 • problémamentes a műtét utáni időszak.
 • kevesebb a komplikáció és hosszútávú szövődmény.

Kombinált mellnagyobbítás

Lehetőség van a fenti eljárásokat együtt alkalmazni, amennyiben saját zsírátültetést szeretne, de nincs elég zsírfeleslege, vagy ha implantátumot szeretne, de szeretné az alakját is formálni zsírleszívással.

Mellnagyobbítás árak

Mellnagyobbítás árak
Mellnagyobbítás árak

Részletes árajánlattal csak a páciens állapotának és igényeinek pontos ismeretében készített műtéti terv birtokában szolgálhatunk.

A mellnagyobbítás árak széles skálán mozognak hazánkban. Szoros kapcsolatban állnak az egyéb műtétek, kiegészítők díjaival, mint pl.mellplasztika ára, implantátum ára stb. Hasonlóképp meghatározza a mellnagyobbítás műtét árát az orvos képzettsége, specialitása, a kórház felszereltsége, háttere stb. Az egyéni adottságok pedig, minimálisan, de tovább befolyásolhatják az árlistában megadott mellnagyobbítás árakat. Mi minden esetben egyénre szabott mellnagyobbítás árral dolgozunk, amit csak konzultációt követően tudunk megállapítani.

Az olcsó implantátumokkal elvégzett mellnagyobbítás ára alacsony, de elképzelhető, hogy hosszú távon lényegesen drágább lesz, ha nem várt mellékhatások lépnek fel a műtét után. Épp ezért a magasabb mellnagyobbítás ár jelenthet nagyobb biztonságot és kisebb ráfordítást, ha megelőzünk további műtéteket.

Előfordul, hogy az implantátum mérete vagy formája – kerek vagy csepp alakú, vagy különleges tulajdonsága – könnyített, kisebb súlyú –  is befolyásolja a mellnagyobbítás árát. Bulyovszky doktornál egyes gyártmányok esetén a csepp alakú implantátumokkal végzett mellnagyobbítás ára magasabb lehet, de a mérettől nem függ.

A világon egyedülálló B-Lite, könnyített, ⅓-dal kisebb súlyú mellimplantátumokkal a mellnagyobbítás ára 20-25%-kal magasabb.

Az egyénileg gyártott mellimplantátumok ára azonban különösen magas, általában a teljes műtéti árral egyenlő, vagyis egy extra nagy, egyedileg gyártott mellimplantátum közel kétszeresére növelheti a mellnagyobbítás árát.

Tovább növelheti a mellnagyobbítás árát a páciens alkata által, a műtét során, igényelt kiegészítő beavatkozások, mint pl. belső mellfelvarrás, aszimmetria korrekció stb.

Mi körültekintően dolgoztuk ki a saját mellnagyobbítás árainkat tekintettel a következőkre:
mellspecialista, a mellnagyobbítások terén is kiemelkedő tapasztalattal rendelkező plasztikai sebész;
legminőségibb implantátumok, mint pl. a Nemzetközi Esztétikai Társaság fő, gyémánt fokozatú támogatója a Polytech, német, élettartam garanciás implantátumok, és a hasonlóan magas minőségű, tartós amerikai Mentor implantátumok;
prémium minőségű, legmagasabb színvonalú biztonságot nyújtó, valódi kórházi háttér;
ennek megfelelően a mellnagyobbítás ára nagyjából 1.100.000 és 1.900.000 forint között alakul.

A saját zsírátültetés mellnagyobbítás árat nagyrészt a kívánt mellméret, így az átültetendő zsír mennyisége és a műtét hossza befolyásolja. Ehhez hozzáadódhatnak az egyéb költségek, mint az extra mellméret növelés, kiegészítő alakformáló zsírleszívás és a speciális zsírtisztító készülék.

Járulékos költség lehet a speciális, műtét utáni melltartó, aminek költsége 19-32.000 Ft, de higiénés szempontból javasolt egy második beszerzése is.

A hazai mellnagyobbítás árak jellemzően 900.000 és 2.500.000 forint közt mozognak.

A mellnagyobbítás árak az árfolyamok, ill. a körülmények függvényében változhatnak. Az árak minden esetben korrekciós, ill. rekonstrukciós műtétekre vonatkozó nettó árak.