Csinos, kívánatos nő, vonzó édesanya

Mommy makeover

Élje át a varázslatos átalakulást! Szerettei mellett gondoljon önmagára is! Legyen ismét csinos, kívánatos nő, vonzó édesanya! Legyen büszke magára és alakjára kompromisszumok nélkül!

Ma már a biztonságos plasztikai beavatkozások összekapcsolásával egyszerre megoldható, hogy a megkisebbedett, megereszkedett melleket helyreállítsuk, a megmaradt zsírfeleslegeket zsírszívással eltüntessük vagy, hogy a has, comb, popsi és egyéb területek meglazult bőre újra feszes, lapos legyen.

A mommy makeover – mami átalakítás – mindenhol a világon egyre nagyobb népszerűségnek örvend, köszönhetően annak, hogy a szülések után minden anyuka szeretne ismét csinos, kívánatos nő lenni.

Felkészült a változásra?

Hívjon (+36) 30 299 1122– vagy – Jelentkezzen online

A testtájak kombinált kezelései

A testtájak kombinált kezelései
A testtájak kombinált kezelései

Mellplasztika

Szülés, szoptatás során a női mell sokféle változáson mehet keresztül, megnagyobbodás után összeeshet, vagy nagyméretű maradhat, megereszkedhet. Erre kínálunk összetett megoldást.

A megkisebbedett melleket szilikon implantátum beültetéssel, vagy saját zsírátültetéses mellnagyobbítással formáljuk dús keblekké. Megereszkedés, ellapulás esetén mellfelvarrással visszaadjuk a kerekebb, telt, ideális formát. E két beavatkozás egyszerűen kombinálható, így érhető el a leglátványosabb változás. A megnagyobbodott melleket mellkisebbítéssel változtatjuk újra fiatalossá a kívánt méretben.

Has, fenék korrekció

A has és fenék területe a súlyváltozás, és a kötőszövet meglazulása miatt drasztikusan átalakulhat. Látványos javulás érhető el a testtájék kombinált kezelésével.

A lógó hasi bőr-zsírfelesleget hasplasztikával, a többlet zsírréteget zsírleszívással távolítjuk el. Általában a felhasat, a derekat és a csípőt vékonyítjuk. A popsi méretét zsírszívással csökkentjük, míg megereszkedett bőrét fenékplasztikával varrjuk  feszesre. Szükség esetén implantátummal vagy saját zsírfeltöltéssel alakítunk ki a kívánt formát.

Comb, bricsesz helyreállítás

A változások a combot is érinthetik, ahol a bricseszt, az összeérő belső- és  a megvastagodott combokat vékonyítjuk zsírleszívással. A kissé megereszkedett bőrt lézeres zsírszívással, a nagyobb bőrfelesleg eltávolítást combplasztikával korrigáljuk, tesszük feszessé. A legszebb eredmény elérése érdekében a két beavatkozást leggyakrabban kombináltan végezzük.

Kar, hónalj feszesítés

A megvastagodott „integető izmot”, kisfokú bőrmegereszkedés esetén lézeres zsírszívással, műtét nélkül tüntetjük el. Jelentősebb lógás esetén karplasztika javasolt. A hónalj körül kialakult duzzanatok eltüntetésére a zsírleszívás kínál megoldást.

Arc szépítés

Az arc általában kevésbé érintett, mint a test. A leggyakoribb szem alatti táskák, karikák hialuronsav, vagy saját zsírfeltöltéssel korrigálhatók, ritkán szemhéjplasztikával kiegészítve. A megjelenő felületes ráncokat Botox injekciózással, vagy őssejtes saját zsírátültetéssel kezeljük. A ritkábban, jelentősebb súlyvesztés után kialakuló mélyebb redőket is feltöltéssel szépítjük. Ilyenkor bioszálbehúzást, vagy Silhouette Lift arcemelést is gyakran alkalmazunk az arc feszességének visszaállítására.

A mommy makeover előnye

A mommy makeover előnye
A mommy makeover előnye

A mommy makeovernél a beavatkozás időzítésére, a megfelelő kivizsgálásra és a részletes műtéti tervre kell fokozottan figyelni.

Időzítés

A jó időzítés az Ön biztonságát, kényelmét szolgálja, környezetének könnyítést jelent, és segíti a legjobb eredmény elérését.

A beavatkozást úgy kell időzíteni, hogy az Ön számára a pihenés, gyermekének a megfelelő felügyelet kényelmesen megoldott legyen. Családjának közvetlen segítségére legfeljebb pár napig szorul. A műtétet, a legjobb eredmény eléréséhez, javasolt fél évvel a szoptatás vége utánra tervezni, és a tervezett fogyás után legalább három hónapot érdemes várni.

Kivizsgálás

A kombinált műtéteknél hosszabb az altatási idő, ami fiatal, egészséges páciensek esetén csak körültekintő műtét előtti kivizsgálást igényel. A vizsgálati teendőkről részletesen tájékoztatjuk, ezek eredményeinek műtét előtti ellenörzése feltétele a beavatkozás elvégzésének. Képzett altatóorvosaink az altatást megelőző vizsgálat során minden kérdést tisztáznak Önnel.

Műtéti terv

Tökéletes eredményt akkor érünk el, ha a konzultációk során minden lépést részletesen tisztázunk, és pontosan az igényeknek megfelelő beavatkozásokat végezzük el.

Amikor mindez megtörtént, minden adott a teljes átalakuláshoz.

Mommy makeover árak

Mommy makeover árak
Mommy makeover árak

Áraink minden esetben tájékoztató jellegűek, részletes árajánlattal csak a páciens állapotának és igényeinek pontos ismeretében készített műtéti terv birtokában szolgálhatunk.

Mommy makeover előtt teljes, részletes konzultációra van szükség annak megbeszélésére és eldöntésére, hogy a páciens pontosan milyen változást, milyen beavatkozásokat szeretne. Ennek tükrében állítjuk össze a részletes műtéti tervet.

Az egyszerre elvégzett több műtét jelentős kedvezménnyel jár, a páciensnek kényelmesebb, és egyszerre kapja meg az átalakulás örömét.

Mell szépítés

Has, fenék korrekció

Comb, bricsesz helyreállítás

Kar, hónalj feszesítés

Arc szépítés

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

A műtéti árak az árfolyamok, ill. a körülmények függvényében változhatnak. Az árak minden esetben korrekciós, ill. rekonstrukciós műtétekre vonatkozó nettó árak.