Plasztikai műtét, kezelések

page kezelések

A PERFECT YOU spektruma

A PERFECT YOU orvosa, dr. Bulyovszky István az esztétikai sebészet széles palettájával foglalkozik, sok plasztikai műtét és kezelés elvégzésében szerzett jártasságot, hogy a megfelelő eljárást biztosítsa Önnek. Ennek köszönhetően műtéteink, beavatkozásaink és kezeléseink rendkívül sokfélék. Az alábbiakban csoportosítva találják meg a Bulyovszky doktor által végzett eljárásokat. A linkek révén azonnal információt kaphatnak a beavatkozás részleteiről és rövid, lényegre törő összefoglalásokat is találnak.

A leggyakoribb plasztikai műtétek

A leggyakrabban végzett plasztikai műtéteink a mellnagyobbítás és a mellplasztika. A gyorsan, látványos eredményre vágyó pácienseknek a szilikon implantátumos mellnagyobbítás javasolt. Új eljárás a saját zsírátültetéses mellnagyobbítás is, ami az arra alkalmas páciensek esetében természetesebb hatást eredményez, idegen anyag beültetése nélkül. A két mellnagyobbítás típust ma már egyre gyakrabban kombináljuk, hogy csökkentsük a mellimplantátum miatti problémákat, és természetesebb formát, tapintatot érjünk el.

A páciensek másik csoportjának a mellplasztika jelent segítséget. A mellfelvarrás alkalmas a megereszkedett, de megfelelő nagyságú mellek újra formázására. A mellkisebbítés által a mellnek visszaadjuk természetes, esztétikus méretét, és alakját is a kívánt formára szépítjük.

Alakformáló beavatkozások

A test kontúr szépítő beavatkozások közül a legegyszerűbben kivitelezhető és igen népszerű az Aqualyx injekciós zsírbontás. Normál rendelői körülmények közt, a zsírszövetbe adott zsíroldó, zsírbontó injekciókkal látványosan, akár centiméterekkel csökkenthető a bőr alatti zsírréteg vastagsága, kidomborodása.

A műtéti heg nélküli zsírleszívás, alkalmas a kis túlsúllyal, vagy egy-egy testtájékon alkatilag helyi plusszal rendelkező páciensek gyors, biztonságos kezelésére.

A fogyás, szülés után, vagy korral kialakult bőrfeleslegek eltüntetésére ajánlott a többféle hasplasztika az alak sokrétű átalakítására, a karplasztika az integető izom, a fenékplasztika és a combplasztika a popsik és lágyéktáj szépítésére. A nagy átalakítás összefoglalója hölgyeknél a mami átalakítás, vagy mommy makeover, ami minden, a teljes megújuláshoz szükséges alakformáló műtétet tartalmaz a cél érdekében. A szépülés új formája a saját zsírátültetés, ennek segítségével pl. fenékplasztikát végezhetünk nagy metszés nélkül a brazil lift esetén.

Legegyszerűbb kezelések

A legrövidebb és legkíméletesebb beavatkozások megfelelően felszerelt rendelőben is elvégezhetők, mint pl. a műtét nélküli arcfiatalító beavatkozások. A legismertebb a mimikai ráncok kezelésére alkalmas Botox ránctalanítás, a homlokráncok, a szarkalábak eltüntetésére. A nem mimikai mozgás okozta redők kezelésére a hialuronsav ráncfeltöltés, vagy a saját zsírfeltöltés. A legújabb arcfiatalító kezelés a bioszálas arcfiatalítás, ami gyorsan, hosszú távra szépít meg nagy területeket, de csak 1-2 kezelés javasolt a később kialakuló problémák miatt. A finomszálas arcfiatalítás és az arcplasztika közt helyezkednek el a thread lifting beavatkozások, mint a Silhouette Soft, a Duo Long Lift és a Silhouette Lift. Amikor az előző kezelések nem érnek célt, műtéti arcplasztika javasolt, amivel radikálisabban fiatalodhat sok-sok évet úgy, hogy közben megőrzi természetes megjelenését.