Önbizalom, büszkeség, nőiesség

Mellkisebbítés

A női mell a szexualitás, a személyiség, az önbizalom megtestesülése, ezért segítünk Önnek kisebb, dekoratív keblek kialakításában.

A mellkisebbítés során természetes nagyságú és helyzetű melleket alkotunk, visszaadva azok ideális formáját. Mellei kisebbek, formásabbak, szimmetrikusabbak, míg dekoltázsa természetesen domborúbb lesz. Az eredmény azonnal látható és a beavatkozás után rövid, alig látható hegek maradnak a mell alsó, rejtett részén.

A mellkisebbítés a serdülőkor óta nagyobb, domború, vagy szoptatás után megnövekedett és megereszkedett, és az eleve eltérő nagyságú, aszimmetrikus melleket kisebbíti, szépíti, korrigálja.

Felkészült a változásra?

Hívjon (+36) 30 299 1122– vagy – Jelentkezzen online

Mellkisebbítés

Mellkisebbítés
Mellkisebbítés

Mellkisebbítés során a mellállomány alsó feléből egy részt eltávolítunk, hogy a kívánt kisebb mellet alakítsuk ki. Ezzel együtt magasabban rögzítjük a mellkason, hogy elérjük a korábbi, természetes állapotát. A mellszövetet alul összevarrjuk, megerősítjük, hogy megtartsa a kialakított helyzetét, formáját. A műtét a bimbóudvar körül és a mell alsó részén történik, ezért a hegek jól rejtve maradnak.

Kinek javasolt a mellkisebbítés?

Azon pácienseinknek, akiknek fáj a hátuk, a melltartó pántja vállukon bevág, kényelmetlen a melltartó kosara, vagy nehéz megfelelő méretet találni. Akiknek dús keble problémát jelent párkapcsolatban, sportban, úszásban, öltözködésben, és egyéb higiénés, egészségügyi panaszokat okoz.

A mellkisebbítés eredménye

A műtét után azonnal látható eredmény látványosan kisebb, kerekebb melleket jelent. A végleges állapot 2-3 hónap után alakul ki, mindez szinte láthatatlan, hajszálvékony hegekkel.

A mellkisebbítés utáni teendőkről, kellemetlenségekről, enyhe mellékhatásokról részletesen tájékoztatjuk pácienseinket. A leggyakoribb az első 4-5 napban a mell feszülés és a különböző erősségű fájdalom.

Legfontosabb tudnivalók röviden

  • műtét: 2-3 óra, altatás
  • klinikai tartózkodás: 24 óra
  • kötés: 7 napig bőrszínű, steril Omnistrip ragasztócsíkok, fedőkötés
  • kötözés: 24 óra (szükség esetén dréneltávolítás), 7, 14 nap múlva
  • varratszedés: nincs, szükség esetén 14-28. napon
  • munkaképesség: ideálisan 1 hét, max. 2 hét után
  • sport, fitnesz, wellness: 6-8 hét után

A mellkisebbítés menete és részletei

Milyen mellkisebbítés javasolt nekem?

Milyen mellkisebbítés javasolt nekem?
Milyen mellkisebbítés javasolt nekem?

A mellkisebbítés nagyon biztonságos műtét, a világon évente több százezren választják a szépülésnek ezt a módját. Mi minden esetben arra törekszünk, hogy Ön ne csak a legnagyobb kényelemben, de professzionális körülmények közt, a legnagyobb biztonságban tudhassa magát.

Az egyes mellkisebbítés típusok eltérő hegekkel járnak, és különböző mellformák alakíthatók ki, ezért javasolt ezekről előre tájékozódnia. Természetesen dönteni a konzultáció során az orvossal közösen fog.

Bimbóudvar körüli heg

Lehetőség van a kerek hegből a műtét elvégzésére, ha a mell nem túlságosan nagy, és leginkább, ha a mell nem ereszkedett meg jelentősen, vagyis a mellbimbót nem szükséges a bimbóudvar átmérőjénél magasabbra helyezni. Ez a heg mindig a mellkisebbítés velejárója, mivel a bimbóudvar helyét a kisebb és magasabban elhelyezett mellhez kell igazítani.

Ez az eljárás – periareolaris mellkisebbítés – mindig kerekebbé, laposabbá alakítja a melleket.

Kulcslyuk heg

A kerek heget szükséges kiegészíteni, ha a bimbót magasabbra kell emelni, mint a bimbóudvar átmérője, és a mellből annak legalább egyharmadát el kell távolítani. Akkor is, ha a mell megereszkedése nem jelentős – a bimbóudvar nincs teljesen a mellredő alatt.

A kulcslyuk heg, a bimbóudvar körüli heg kiegészítve egy függőleges metszéssel a bimbóudvar alatt.

Ez a vertikális mellkisebbítés lényegesen szabadabban formázza a mellet, jobban növeli az elődomborodását.

Horgony metszés

A kulcslyuk heget kiegészítjük egy ívelt heggel a mell alatti redőben.

Ebből szinte tetszőlegesen átformázható a mell, bármilyen forma, elődomborodás kialakítható, és bármekkora kimetszés kivitelezhető.

A horgony metszés – forított-T mellkisebbítés – hátránya a több heg, és a műtétek után gyakrabban jelentkező alsó sebproblémák és -szivárgás.

Mellkisebbítés árak

Mellkisebbítés árak
Mellkisebbítés árak

Mellkisebbítés áraink minden esetben tájékoztató jellegűek, részletes árajánlattal csak a páciens állapotának és igényeinek pontos ismeretében készített műtéti terv birtokában szolgálhatunk.

A mellkisebbítés ára változó. A minden esetben fokozott körültekintést igénylő műtét a mell kiindulási állapotától, és a műtéti tervtől függően komplikált, időigényes beavatkozás is lehet, ezért a csomagok árai 890.000 és kb. 1.190.000 Ft között alakulnak altatásban a műtét típusától, ill. a szükséges kiegészítő beavatkozásoktól stb. függően, jellemző ár 940.000 forint.

Járulékos költség lehet a speciális, műtét utáni melltartó, aminek költsége 19-32.000 Ft, de higiénés szempontból javasolt egy második beszerzése is.

A mellkisebbítés árak az árfolyamok, ill. a körülmények függvényében változhatnak. Az árak minden esetben korrekciós, ill. rekonstrukciós műtétekre vonatkozó nettó árak.