Mellnagyobbítás saját zsírral mindenkinek?!

Vége a szilikon implantátum uralmának?!

– avagy itt a mellnagyobbítás saját zsírral forradalma?

A „zsírnövesztés” lehet a plasztikai sebészet az új varázsszava!

Zsírnövesztés, amikor mindenki szabadulni akar tőle? Igen!

A fiatal hölgyek döntő többsége szeretné, hogy implantátumos mellnagyobbítás révén szépüljön, de mindannyian ismerjük az aggályokat, amik a mellimplantátum körül felmerülnek.

Éppen ezért a mellnagyobbítás új korszakát jelentheti, a plasztikai sebészet új vívmánya. A mellnagyobbítás saját zsírral elérhető árak mellett válik napról napra egyre ismertebbé és népszerűbbé. A mai modern, sejtszintű zsírátültetéses mellnagyobbítás sok esetben csodálatos eredményt ad, és „kedvünk szerinti” mellnagyobbítás érhető el vele.

A hölgyek jelentős része viszont nem rendelkezik az átültetéshez szükséges mennyiségű zsírszövettel. A tudomány legújabb vívmányai, a sejttenyésztés és a szövettenyésztés azonban már olyan stádiumban vannak, hogy biztosan éveken belül biztonságossá és elérhetővé válik az őssejt, vagy zsírsejttenyésztés egy nagyon kevés eltávolított szövetből is. Ekkor már a vékony, sportos alkatú hölgyek is választhatják az implantátumos mellnagyobbítás helyett, a saját zsírátültetést.

Mellnagyobbítás saját zsírral - dr. Bulyovszky István, PERFECT YOU Plasztikai Sebészet Budapest

Mellnagyobbítás saját zsírral természetes melleket varázsol – dr. Bulyovszky István, PERFECT YOU Plasztikai Sebészet

A mellimplantátum mindig is használatban marad, de ehhez szükséges, hogy itt is megköveteljük a legjobb minőséget.

A mellimplantátumok további technikai fejlődése mellett, a saját zsírátültetéses mellnagyobbítás forradalma kecsegtet nők milliói számára megoldással, hogy kívülről is olyannak lássák magukat, amilyennek belülről érzik!