10 dolog, amit bárcsak elmondana neked a plasztikai sebész

10 dolog elmondana plasztikai sebész - dr. Bulyovszky István, PERFECT YOU Plasztikai Sebészet

1. A plasztikai sebész nem varázsló!

Fontos, hogy reális elvárásod legyen a testeddel kapcsolatban, és fogadd el, hogy a plasztikai sebész sem képes mindent megváltoztatni rajtad!

2. Keresd meg a Te plasztikai sebészedet!

Ahhoz, hogy az eredmény tökéletes legyen, meg kell keresned azt a plasztikai sebészt, akiben megbízol. A bizalom közted és az orvosod között nagyon fontos ahhoz, hogy a kívánt eredményt érjétek el.

3. Magad miatt akard a műtétet!

Ne a barátod, vagy a barátnőd hatására menj el műtétre! A szülői ajándék, társadalmi elvárás nem indok a plasztikai műtétre!

4. Ne engedd, hogy ördögi körré váljon a plasztikáztatás!

Vannak, akik egyik műtét után mennek a másikra, hogy még szebbek, még tökéletesebbek legyenek. De egyáltalán nem biztos, hogy a számukra tökéletes eredménnyel ők valóban szépek is lesznek.

5. Attól, hogy megoperáltatod magad, még nem jön rendbe az életed!

Talán új melleket kapsz, fiatalossá válik az arcod, feszessé a tested, de ezek külső tényezők. Belülről Neked kell változnod, hogy jól érezd magad a bőrödben!

6. Ne gondold, hogy a plasztikától majd jobban szereted magad!

Azok, akik elégedetlenek a kinézetükkel, akkor is elégedetlenek lesznek önmagukkal, ha a plasztika tökéletesen sikerül. Van az a pont, aminél tudnod kell elfogadni magad, akár a hibáiddal együtt is!

7. Találkozz egy coach-csal, tanácsadóval plasztikai műtét előtt!

Ne félj tőle, mert csak nyerhetsz vele! Segít kideríteni, hogy eléred-e plasztikai műtéttel azt, amit szeretnél. Ha már megszépültél, segít egyenesbe hozni az életedet.

8. Nem egyszerű helyrehozni az elrontott plasztikákat!

A médiában sokszor megjelenő információkkal ellentétben a másodlagos, korábbi elrontott plasztikát kijavító műtét sokszor bonyolult, és a kockázata is nagyobb.

9. Ismerd a fájdalomtűrő képességedet!

Minden műtét, a plasztikai műtét is veszélyes, csak az eredményei sokkal szembetűnőbbek, ezért könnyebben szánja rá magát az ember. De ne legyenek illúzióid! Minden műtét fájdalommal jár.

10. A plasztika nem kozmetika!

A plasztikai sebészeti beavatkozást követően nem sétálsz már másnap új külsőddel az utcán, mint ahogy azt sokan gondolják!  A beavatkozások után néha hosszú gyógyulási időre és lábadozásra számíthatsz!

 

Még 10 dolog:

10 dolog amit kell, hogy tudjon rólad a plasztikai sebész